Calvin Klein CK One – Apă de Toaletă Unisex

Calvin Klein CK One aduce amintirii din anii ‘90 de început. În timp ce lumea din ziua de azi iubește Viva la Juicy, anii ‘90 au fost marcați de mirosul de citrice al CK One.

Despre parfumul unisex Calvin Klein CK One:

Calvin Klein CK One În sticlă: Se deschide cu o notă de citrice fructoase, acre și proaspete. Este și un pic de ananas în amestec, dar nu este acel ananas tropical și dulce, ci o notă mai acră, pe placul meu.

Aplicat: Acea deschidere clară, verde și vioaie de ananas și citrice acre. Calvin Klein CK One ia citricele și le conduce într-un mijloc floral clar, dominat de lăcrămioare, iris și o notă de lămâie extrem de potentă, care funcționează bine în a menține parfumul proaspăt și curat.

Pentru mine, cea mai bună parte a Calvin Klein CK One este uscarea, când citricele dispar și lasă loc floralelor să se agațe și să plonjeze într-o bază de cedru și santal. Nu simt prea mult mușchiul, dar pot să miros notele verzi din deschidere. Mai exact, florale verzi, lemnoase.

Extra: Îmi amintesc când eram doar o fetiță și am mirosit Calvin Klein CK One. Eram la un supermarket și nu prea aveam bani pentru lucruri de genul acesta. Dar întotdeauna am încercat să prind un miros. Nu îmi amintesc dacă mi-a plăcut sau nu, doar știam că Calvin Klein – pe timpul acela – era un brand extravagant și una dintre fetele din clasa mea se lăuda că îl purta.

Designul Calvin Klein CK One:

Calvin Klein CK One sticlaO sticlă foarte simplă. Plată și dreptungiulară, cu material mătuit. Pulverizatorul este destul de uniform, cu un design ușor de recunoscut. Acest ceva utilitar al acestui parfum, mă face să îl iubesc. Poate este lipsa formelor ciudate și a culorilor. Chiar îmi place modelul, dar cred că este un pic prea simplu.

Compoziția Calvin Klein CK One:

Familia de parfumuri: Fresh

  • Note bază: mosc, chihlimbar, cedru, lemn de santal, mușchi de stejar
  • Note inimă: lăcrămioare, nucșoară, violetă, trandafir, rădăcină de iris, iasomie
  • Note vârf: mandarină, bergamotă, tonuri verzi, papaya, lămâie, ananas, cardamom

Unde găsim Calvin Klein CK One? Cât costă?

Calvin Klein CK One este un parfum unisex, plăcut și proaspăt iar prețul unui flacon de 50 ml este de numai 80 Lei la Aoro. Este disponibil în mai multe variante – 50 ml, 100 ml și 200 ml. Cea de 200 ml este utilă pentru că o puteți folosi mai mult timp și costă aproximativ 110 Lei. Sunt disponibile și alte produse precum deostick, deospray, gel de duș, lapte de corp.

Info: Calvin Klein CK One nu este deloc ceea ce obișnuia să fie pentru mine. Totuși, sunt unele momente când miros acest parfum și îmi amintesc că îl pulverizam pe furiș, în raionul de cosmetice, în timp ce mama mea și vânzătoarea vorbeau despre cremă de plajă.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu