Calvin Klein Eternity este unul dintre aceste parfumuri Calvin Klein, cu miros clasic și cu o tonă de ingrediente, care îl trimit în teritoriul “meh”.

Detalii despre mirosul parfumului Calvin Klein Eternity:

În sticlă: Garoafă aromată, cu note de trandafir și crin, și o idee de citrice, cu un accent pământos, în vârf.

Aplicat: Deschidere de citrice, urmată de o notă verde clară, ascuțită, care se estompează destul de repede, pentru a lăsa loc garoafei aromate, în stadiul de mijloc floral, cu accente de salvie, crin și trandafir.

Acest parfum miroase ca un buchet de flori, iar, dacă îl lași să se matureze pe pielea ta, spre final, vei fi tratat cu o interpretare lemnoasă, care cade într-un miros cald, aromat și pământos, estompându-se cu o notă de garoafă.

Extra: Calvin Klein Eternity a fost compus de Sophia Grojsman, care a construit și White Linen pentru Estée Lauder și Tresor al Lancome.

Designul Calvin Klein Eternity:

Calvin Klein Eternity este îmbuteliat într-o sticlă destul de simplă, cu o formă de bun gust și elemente de design subtile. Forma este dreptunghiulară, cu un dop de metal. Foarte bine făcut, Calvin Klein. Totuși, CK au avut mai tot timpul modele bune ale sticlelor.

Compoziția Calvin Klein Eternity și familia de parfumuri:

Familia de parfumuri: Florale Aromate

  • Note bază: mosc, patchouli, lemn de santal, chihlimbar, heliotrop
  • Note inimă: lăcrămioare, gălbenele, narcisă, crin, iasomie, garoafă, trandafir, violetă
  • Note vârf: citrice, salvie, frezie, mandarină, tonuri verzi
Cât costă Calvin Klein Eternity? Unde îl găsesc?

Parfumul Calvin Klein Eternity se poate găsi peste tot – atât în magazinele online dar și în magazinele specializate din mall-uri.

Pentru că este un parfum popular, acesta se găsește și contrafacut, de aceea, trebuie sa aveți mare grija de unde îl cumpărați pentru a nu da banii pe un parfum care nu este original. Mare atenție la parfumurile contrafacute. Cel mai mic preț al acestui parfum este de aproximativ 100 Lei pentru varianta de 30 ml.

Apropo de Calvin Klein, va readu aminte de unul dintre preferatele meele si anume parfumul Calvin Klein Euphoria

  • Elefant – vezi prețul aici:
  • Aoro – vezi prețul aici:
  • Emag – vezi prețul aici:

Info: Pentru un oarecare motiv, nu sunt înnebunită după acest parfum. Poate pentru că obișnuiam să simt acest miros când stăteam lângă o femeie care refuză să poarte orice altceva decât Calvin Klein Eternity.

Sunt exact zece ani de când am stat pe lângă ea, dar poate că de asta simt că Calvin Klein Eternity nu este atât de captivant. Când miroși un parfum pentru un timp îndelungat, presupun că ajungi să crezi că nu mai este atât de plăcut.