Davidoff Cool Water for Men – Apă de Toaletă

Este amuzant pentru mine cum Creed și-a fixat prețul pentru Green Irish Tweed (GIT) bazat pe piețele mai multor persoane și le-a condus către o alternativă mai ieftină, dar bună, spre Davidoff Cool Water for Men.

Zilele acestea, cât lumea se gândește la aromatice acvatice, sunt duși cu gândul la Davidoff Cool Water for Men, datorită accesibilității prețului sau uşurinţei purtării.

Citeste parerile clientilor despre parfumul Cool Water

Câteva informații despre cum miroase Davidoff Cool Water for Men:

În sticlă: Sunt una dintre aceste persoane căreia Davidoff Cool Water for Men și Green Irish Tweed i se par foarte similare, așa că o să încerc să variez descrierea un pic, ținând în minte că aceste două parfumuri trec prin stadii cam în același mod. Cool Water se deschide cu citrice verzi, aromate, pe un fundal de note lemnoase fine. Practic, ierburi, note acvatice și lemnuri.

Aplicat: Citricele se estompează rapid, cu acvaticele verzi ieșind în evidență, în timp ce lemnul și mirodeniile își lucrează magia. Davidoff Cool Water for Men este prospat, curat, ușor de purtat și de iubit, fiind un parfum căruia îmi e greu să îi găsesc ceva în neregulă. Acesta a fost unul dintre aromaticele acvatice mai timpurii, care a trăit într-un timp în care piața era mai puțin aglomerată.

EDT Davidoff Cool WaterMă atașez de el, amintindu-mi de Green Irish Tweed. Dar, Cool Water și GIT sunt diferite din punct de vedere al complexității. Cool Water are o oarecare netezime în stadiul de mijloc, ca și cum ceva lipsește. Vreau să spun că lipsește inima rafinată de florale a GIT, în timp ce Davidoff Cool Water for Men se axează pe mirodenii și lemn.

Orice i-ar lipsii, trebuie căutat pentru a fi observat, dar încă mă întreb ce este. Pare a fi “scânteia” care îl diferențiază pe GIT de Cool Water. În stadiul final, Davidoff Cool Water for Men se răcește cu o notă de cedru. Desigur, cedrul mă amenință, dar nu este atât de tare cum au fost alte note de acest gen.

Vezi cat persista parfumul Cool Water pe piele

Extra: Acum, pot să stau toată ziua aici și să mă gândesc la intrigile dintre aceste două parfumuri, dar, fiind un copil în anii ‘80 târzii și în ‘90 timpurii, am mirosit destul GIT și Davidoff Cool Water for Men. Ambele sunt încă populare, dar au dat naștere unui trend în parfumurile bărbătești care persistă și în ziua de azi – familia parfumurilor acvatice. O familie atât de plină de membrii, că îmi este greu să îi diferentiez.

Designul Davidoff Cool Water for Men:

Trebuie să oftez și să spun că nu sunt o fană a acestei sticle. Materialul colorat și forma sticlei trebuie să se potrivească. Folosind prea puțină culoare, lumea nu o să o observe. Folosind prea multă culoare, sticla ajunge să arate ca de plastic. Din nefericire, acesta este și cazul sticlei Davidoff Cool Water for Men, care îmi amintește de un recipient de șampon. Un parfum extrem de interesant ca si combinatie de note este Bvlgari – Aqua Pour Homme – este un parfum intens ce poate fi folosit in orice moment al zilei.

Categoria de parfumuri și compoziția Davidoff Cool Water for Men:

Familia de parfumuri: Fresh

  • Note bază: cedru, tabac, chihlimbar, mosc, mușchi de stejar
  • Note inimă: lemn de santal, iasomie, extras de portocală amară, geranium
  • Note vârf: tonuri verzi, mentă, rozmarin, lavandă, coriandru, calon, tonuri marine

Detalii despre prețul Davidoff Cool Water for Men și de unde poate fi cumpărat:

Davidoff Cool Water for Men se găsește în magazinele online în mai multe variante iar prețurile diferă în funcție de cantitatea produsului și magazinul ce îl comercializează. De exemplu, Davidoff Cool Water for Men 75 ml costă aproximativ 80 Lei, un preț mai multe decât acceptabil.

Davidoff Cool WaterMai sunt disponibile și variantele de 40 ml, 125 ml, 200 ml și eșantioanele de 1 și 5 ml. Pe lângă acestea mai găsiți și alte produse marca Davidoff Cool Water for Men precum gel de duș, aftershave, deostick sau deospray dar și seturi cadou ce conțin apă de toaletă în combinație cu alte produse Davidoff Cool Water for Men.

Info: Sunt două versiuni principale ale Cool Water (și o grămadă de succesori) – cea pentru bărbați și cea pentru femei. Această recenzie a vizat versiunea bărbătească.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Un comentariu la „Davidoff Cool Water for Men – Apă de Toaletă”

Lasă un comentariu