Nautica Voyage

Nautica Voyage este un parfum pentru bărbați compus din note acvatice și lemnoase. Această apă de toaletă trezește în bărbați instinctul de a-și măsura puterea cu forța naturii. Nautica Voyage are și o doză de romantism.

Notele de lotus și mimoză se împletesc perfect cu celelalte acorduri ale parfumului. Briza oceanică este adăugată în compoziția parfumului și se simte din plin în momentul în care îl pulverizezi pe piele.

Despre Nautica Voyage

Nautica Voyage este parfumul dedicat bărbaților care sunt dispuși să lupte cu valurile mării pentru a ajunge acolo unde își doresc. În spatele bărbatului puternic, ce folosește Nautica Voyage se ascunde un tânăr emotiv și romantic.

Acest parfum este potrivit pentru bărbații moderni care vor caută o esență compusă din note florale și verzi. Parfumul se deschide cu un covor de ierburi, stropit de sucul fresh al merelor verzi proaspăt culese. Încă de la început, parfumul trezește simțurile bărbaților activi și-i aruncă în valurile apelor misterioase.

Vezi ofertele pentru parfumurile Nautica aici

Armani Acqua di Gio pour Homme este un parfum celebru pentru bărbați, intens si cu un miros inconfundabil. Vezi cat de bun este si unde il poti testa.

Notele de mijloc ale parfumului includ esențe de mimoză și lotus, iar la baza parfumului stau notele de chihlimbar și note de vetiver care-l încurajează pe bărbat să plece într-o aventură. Notele lemnoase și aroma de mosc îl atrag pe bărbat cu mireasma lor.Nautica Voyage parfum pentru barbatiParfumul Nautica Voyage persistă pe piele chiar și 8 ore, deci nu trebuie aplicat des. Această esență încântătoare este închisă într-o sticlă inspirată din albastrul cerului senin dintr-o dimineață caldă de vară. Nuanțele de gri se combină perfect cu lichidul albastru din sticla cu pereți transparenți.

Doar privind parfumul Nautica Voyage ți se face instant dor de apele îndepărtate. Imediat ce-i simți mirosul, gândul tău zboară la briza mării care te ajută să te răcorești după ce ai fost încălzit de razele soarelui.

Nautica Voyage – păreri pro și contra

Pro:

  • Este un parfum perfect pentru o zi petrecută afară, deoarece persistă mult timp pe piele;
  • Parfumul învăluie purtătorul într-o aură deosebită ce amintește de un buchet acvatic.

Contra:

  • Numele parfumului nu spune prea multe despre compoziția sa.

Nautica Voyage – concluzie

Parfumul Nautica Voyage combină ingrediente verzi și fresh pe care le așază pe un pat de flori acoperit de esențe lemnoase. Poate fi purtat în anotimpul cald, în special pe timpul zilei. Maurice Roucel, parfumierul celebru care a creat această esență a reușit să dea naștere unei ape de toaletă rafinate, perfectă pentru bărbatul clasic.Nautica Voyage parfum de barbatiAtât numele cât și sticla parfumului sunt inspirate din călătoria bărbaților care navighează pe mare. Nautica Voyage este perfect pentru bărbații romantici care sunt oricând pregătiți să plece într-o nouă aventură.

Poți folosi acest parfum zi de zi, pentru că nu te vei plictisi de el. Aroma sa plăcută este dată de notele verzi din deschiderea parfumului, temperate de florile de lotus și mimoză.

Nasomatto Black Afgano este un alt parfum pentru bărbați care încearcă să reproducă efectele și mirosul hașișului – vezi ce ingrediente conține și de unde poate fi achiziționat la un preț bun.

Spre final, valurile mării își schimbă culoarea și preiau nuanța chihlimbarului. Bărbații liberi, care iubesc să călătorească vor fi încântați să poarte acest parfum.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu