Armani Acqua di Gio pour Homme review

Armani Acqua di Gio pour Homme, asemeni Light Blue al Dolce & Gabbana, a fost unul dintre parfumurile bine cunoscute, purtat de un număr mare de persoane. Din câte știu, deși încă este recunoscut, nu se mai află la nivelul la care era odată.

Totusi, nu este de mirare că atât Armani Acqua di Gio pour Homme, cât și Light Blue, sunt renumite ca fiind ușor de purtat, potrivite pentru locurile frecventate de o persoană obișnuită.

Câteva lucruri despre Armani Acqua di Gio pour Homme:

În sticlă: Deși ar trebui să ne întrebăm cam ce ar fi o notă marină și care ar fi mirosul apei, pentru mine, notele apoase au acea calitate albastră pregnantă. Și Acqua di Gio pour Homme are acest caracter albastru, încă din sticlă.

De asemenea, parfumul conține și câteva note dulci plăcute, care estompează puțin tăria; pentru mine, apa pură are un miros foarte înțepător.

Aplicat: Note de apa albastră, puternice și proaspete, cu accente dulci care adaugă o dimensiune mai puțin abrazivă mirosului de apa pură. Mirosul este asemănător cu acela al apei de piscină care îți intră în nas când innoti.

Pentru mine, acea durere înțepătoare oribilă se aseamănă cu o notă de apă prea puternică și pură. Cu toate acestea, pentru a evita efectul puternic de apă de piscină (am folosit cuvântul “apa” destul?), Acqua di Gio pour Homme face o treabă bună când vine vorba de a îmbina diverse note.

Se pot observa accente clare de cedru, împreună cu nuanțe dulci de trandafir și curmale. De asemenea, mirosul incorporează perfect rozmarinul și la deschidere, și la mijloc. Uscarea este plăcută, dulce, cu note de patchouli și mosc.

Extra: Acqua di Gio pour Homme a pavat drumul către nașterea categoriei parfumurilor proaspete de fructe, din care face parte și Acqua di Gio pour Homme.

Designul Armani Acqua di Gio pour Homme:Armani Acqua di Gio pour Homme recipient

Parfumul se află într-o sticlă cu o formă simplă, curbată. Sticla este facilă și plăcută de ținut, deși, datorită lățimii, nu se prea potrivește în mâinile mele feminine. Are un capac metalic, ușor de manevrat.

Întrucât recipientele produselor Giorgio Armani se aseamănă între ele, atât fontul de pe recipient, cât și conceptul sticlei încadrează perfect produsul Acqua di Gio pour Homme în acest brand.

Compoziția Armani Acqua di Gio pour Homme:

Armani Acqua di Gio face parte din categoria parfumurilor fresh. Acesta este un parfum delicat dar în același timp răcoritor.

  • Note bază: iasomie, cedru, mosc, patchouli, lichen
  • Note inimă: rozmarin, nucșoară, reseda lutea, trandafir, calon, coriandru, ciclama, iasomie, tonuri marine, frezie, zambilă, piersică, violete
  • Note vârf: iasomie, mandarine, portocală, lămâie, limette, bergamotă, extras din portocală amară
Concluzii Armani Acqua di Gio pour Homme:

Îmi place Acqua di Gio. Îmi place că miroase obișnuit și are un comun. Aceste parfumuri tipice, normale și inofensive sunt populare, pe bună dreptate. Întotdeauna tind să miroasă plăcut și comod. Mai mult, au și avantajul că sunt unisex.

Detalii despre prețul Armani Acqua di Gio pour Homme și unde poate fi găsit:

Prețul parfumului Acqua di Gio pour Homme variază în funcție de magazinul la care poate fi găsit dar și în funcție de cantitatea acestuia. Pentru mai multe detalii despre ofertele existente și prețul parfumului Armani Acqua di Gio pour Homme puteți vizita:

  • eMag – vezi prețul aici
  • Elefant – vezi prețul aici
  • Aoro – vezi prețul aici

Acqua di Gio – merită cumpărat?

Armani Acqua di Gio este, fără îndoială, un parfum fructat, cu un finisaj lemnos, creat de parfumierul Alberto Morillas în 1996. De când a fost lansat, Acqua di Gio a devenit unul dintre cele mai iubite parfumuri din întreaga lume.

Mirosul ușor sărat și citric al parufmului amintește de soarele de vară și de zilele călduroase. Giorgio Armani a fost inspirat de verile petrecute în Pantellaria atunci când a creat acest parfum.

Parfumul se deschide cu note de vârf care pot fi resimțite din momentul în care este pulverizat prima dată. Notele de vârf sunt subtile și fructate, notele dominante pe care le simți mai întâi, fiind notele de citrice.

Lime-ul și lămâia se combină cu mandarina și iasomia pentru a crea un parfum citric, ce amintește de vară. Sub notele de vârf, se află inima parfumului, formată din trandafiri, violete și zambile. Mirosurile diferite ale acestor flori amintesc de locațiile de lux care pot fi găsite de-a lungul coastei mediteraneene.

Vezi ca sunt cele mai bune parfumuri pentru bărbați Armani – se află în colecția ta de parfumuri?

Albert Morillas Și Giorgio Armani au reușit să creeze și să lanseze un parfum care are la bază mosc și chihlimbar. De asemenea, notele de bază mai includ mușchi de stejar și cedru care oferă mai multă masculinitatea parfumului.

Unde poate fi purtat parfumul Mediterranean Armani Acqua di Gio?

Parfumul Armani Acqua di Gio persistă mai mult de 6 ore și este perfect pentru muncă sau ocazii speciale. Parfumul vine într-o sticlă simplă, elegantă și-l face pe bărbatul care-l folosește să se simtă ca și cum ar fi pe o plajă însorită.

Armani a fost întotdeauna cunoscut pentru designul său de lux care se reflectă și în această sticlă de parfum.

Acest parfum este cadoul perfect pentru un bărbat care caută să miroasă fresh și masculin atunci când merge la serviciu sau la un eveniment ce are loc seara.

Armani Acqua di Gio este un parfum elegant, foarte popular. Dacă vrei un parfum unic, probabil Acqua di Gio nu este potrivit pentru tine, însă dacă dorești un parfum clasic pe care să-l poți purta peste tot, încearcă-l pe acesta.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu