Giorgio Armani Acqua Di Gio Essenza

Giorgio Armani Acqua Di Gio Essenza este parfumul bărbaților moderni care au încredere în forțele proprii și nu se feresc să ajungă în lumina reflectoarelor. Acest parfum clasic, are un miros fresh, care se simtă chiar de la prima pulverizare. Aroma sa este puternică, dar fără a fi copleșitoare.

Acqua Di Gio Essenza este un parfum încântător cu note de salvie, busuioc și iasomie. Seamănă cu parfumul original Acqua Di Gio, însă are un caracter sclipitor și este potrivit pentru zilele călduroase de primăvară și vară. Bărbații care au încercat acest parfum au fost impresionați da proiecția lui ce durează chiar și 5 ore.

Despre Giorgio Armani Acqua Di Gio Essenza

Acqua Di Gio Essenza combină notele de busuioc și salvie, pierzând o parte din natura oceanică a originalului. Totuși, proiecția și longevitatea acestui parfum sunt mult îmbunătățite. Deși folosește în continuare nota de bergamotă, pe care o întâlnim și în originalul Acqua Di Gio, Essenza are un caracter mai fresh, datorită notelor de calona, Ambergris și ambra.

Aroma picantă a parfumului se simte abia după ce se usucă bine, deoarece notele de piper, patchouli și mosc se află la baza compoziție. Acqua Di Gio Essenza are o vibrație aparte și este potrivit pentru bărbații maturi care au încredere în forțele proprii și se bucură de fiecare clipă.

Parfumuri originale vs. parfumuri replică – află care este diferența dintre ele, pentru a nu fi păcălit.

Acqua Di Gio Essenza se deschide într-o manieră acvatică, fructată, iar pe măsură ce se așază pe piele, intră în joc inima fresh și florală. Abia la final, se pot simți notele lemnoase ale parfumului. Acesta este un parfum cu o compoziție deosebită, ce a intrat la inimile multor bărbați.Giorgio Armani Acqua Di Gio Essenza parfum pentru barbatiDeoarece persistă mult timp pe piele, poate fi utilizat atât ca parfum de zi, cât și ca parfum de noapte. Bărbații adoră acest parfum, pentru că nu trebuie să-l aplice des pe piele. O singură pulverizare durează ore întregi.

Acqua Di Gio Essenza – păreri pro și contra

Pro:

  • Este un parfum autentic, ce nu trece neobservat
  • Are un preț accesibil
  • Un parfum fresh pentru bărbații puternici

Contra:

  • Unii bărbați consideră că Acqua Di Gio Essenza seamănă destul de bine cu Polo Blue Ralph Lauren, iar acest lucru îl face să-și piardă din originalitate.

Giorgio Armani Acqua Di Gio Essenza concluzie

Giorgio Armani a reușit să-i surprindă pe bărbați cu un parfum proaspăt compus din note de grapefruit, salvie, busuioc și calona. Chiar dacă este comparat de multe ori cu Aqua Di Gio sau Polo Blue Ralph Lauren, parfumul are un caracter autentic și proiecție pregnantă.

Citește despre Armani cele mai bune parfumuri pentru bărbați și vezi ce lipsește din colecția ta.Giorgio Armani Acqua Di Gio Essenza parfum În afară de notele enumerate mai sus, în compoziția parfumului au fost adăugate și accente florale stropite cu apă parfumată și patchouli. Alberto Morillas, cel care a creat Acqua Di Gio Essenza a folosit note de parfum încântătoare, pe care majoritatea bărbaților le apreciază.

Acordurile de cedru și mosc din substraturi îi conferă parfumului un miros fresh și masculin.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu