Armani- cele mai bune parfumuri pentru bărbați

Armani produce multe produse de calitate, de la îmbrăcăminte până la produse cosmetice. Colecția de parfumuri Armani include mai multe linii de parfumuri care pot fi folosite pentru orice ocazie și se potrivesc oricărui bărbat, indiferent de stilul pe care îl are acesta.

În acest articol vom discuta despre parfumurile Armani și vom descoperi, de asemenea, care sunt cele mai bune parfumuri Giorgio Armani pentru bărbați.

Vezi

Giorgio Armani a intrat în lumea parfumurilor, odată cu lansarea Giorgio de câtre Giorgio Beverly Hills în 1981. În 1982, a fost lansat primul parfum de marcă – numit pur și simplu Armani. Abia câțiva ani mai târziu, în 1984 a fost lansat Armani Eau Por Homme, primul parfum Armani pentru bărbați.

Ce tipuri de parfumuri oferă Armani?

Colecția de parfumuri Armani este destul de vastă. Armani produce parfumuri care se potrivesc oricui, în orice situație. Indiferent dacă ești un bărbat care adoră parfumurile cu note lemnoase și aromate, florale, sau exotice din Orient, sigur vei găsi un parfum Armani potrivit pentru tine.

Dacă te pregătești pentru o noapte interesantă altături de o femeie, s-ar putea ca parfumul Armani Codea Eau de Toilette să fie exact ce ai nevoie. Dacă dorești ceva masculin, dar contemporan, alege Armani Mania For Him Eau De Toilette.

Prin ce se distinge parfumul Armani de restul parfumurilor?

Giorgia Armani a creat mai mult decât un imperiu al modei. El a cret un simbol de statut pentru omul de astăzi. Purtând Armani, te distingi de ceilalți. Parfumurile sale, dar și hainele sunt atemporale și elegante, dar accesibile.

Deși unele parfumuri conțin mai multe elemente de umplutură decât parfum, în parfumurile Armani se găsește un echilibru delicat de esență de parfum pur și alcool.

Colecția de parfumuri Armani include apă de colonie, apă de toaletă, parfum și apă de parfum.

Vezi

Apa de parfum din colecția Armani conține 15-20% esență de parfum, iar mirosul său persistă timp de aproximativ 5-8 ore, în timp ce apa de toaletă conține doar aproximativ 5-15% parfum pur dizolvat în alcool, iar mirosul său persistă aproximativ 3 ore.

Cele mai bune parfumuri pentru bărbați

Apă de toaletă Armani Code For Men

Avantaje:

• Parfum proaspăt și seducător
• Excelent pentru evenimente formale

Dezavantaje:

• Este mai mult un parfum pentru ocazii speciale, nu pentru uzura zilnică

Lansat în 2004, Armani Code for Men a dus prfumurile Armani într-o nouă direcție – spre Orient.

Parfumul de bergamot și lămâie a fost infuzat cu floare de măslin, lemn de Guaiac și boabe de Tonka pentru a crea acest parfum seducător, contemporan.

Cu ajutorul lui Chris Pine, actorul din Star Trek, Armani Code for Men a devenit un parfum popular. Mulți bărbați care și-au dorit carisma și farmecul lui Chris au cumpărat acest parfum.

Pentru cele mai bune rezultate, pulverizează parfumul în modelul clasic V, începând de la un umăr și terminând în partea opusă.

Parfumul exotic pentru bărbați Armani Code este o alegere excelentă pentru cei care doresc să facă o impresie bună.Poți folosi acest parfum chiar dacă mergi la o întâlnire formală sau la o cină cu femeia visurilor tale.

Deși nu a fost creat pentru a fi utilizat zilnic la locul de muncă sau la picnicul în familie, Armani Code For Men este un parfum distictiv, adecvat pentru următorul eveniment special la care trebuie să mergi.

Apă de toaletă Aqua Di Gio Pour Homme

Avantaje:

• Parfum proaspăt
• Poate fi folosit zilnic

Dezavantaje:

• Având un miros proaspăt, este folosit mai mult vara

Lansat în 1996, Acquia Di Gio Pour Homme este un parfum care amintește de Marea Mediterană.

Citeste

Conținând note marine, acest parfum lemnos și aromat este potrivit pentru toți bărbații. Bergamota și mandarina se îmbină cu notele de iasomie și rozmarin, în timp ce paciuli și moscurile albe creează o bază pentru acest parfum.

Pentru cele mai bune rezultate, pulverizează parfumul la încheietura mâinii, cotul interor și gât, unde poate fi simțit pulsul.

Acqua di Gio Pour Homme Parfum

Acqua Di Gio este un parfum potrivit pentru zilele de vară, excursii, plimbări pe plajă și vacanțe tropicale. Acqua Di Gio îți oferă ocazia să fii în centrul atenției.

Apă de toaletă Armani Mania For Him

Avantaje:

• Parfum ușor
• Mirosul său rezistă mai mult decât mirosul altor ape de toaletă

Dezavantaje:

• Nu este la fel de distinctiv ca alte parfumuri

Apa de toaletă Armani Mania For Him a fost introdusă pentru prima dată în colecția de parfumuri Armani în 2002. La fel ca în cazul altor ape de toalete din colecția de parfumuri Armani, emană încredere și carismă.

Mirosul său provine dintr-un amestec de cedru și vetiver. Este ideal pentru ocazii mai relaxante, casual.

Dacă ai nevoie de un parfum pentru excursiile din weekend sau ieșirile cu prietenii, alege Armani Mania.

Emporio Armani by Giorgio Armani For Men

Avantaje:

• Poate fi utilizat zilnic
• Parfum modern

Dezavantaje:

• Nu persistă mult

Apa de toaletă Emporio Armani by Giorgio Armani for Men s-a lansat în 1998. Acest parfum lemnos alcătuit dintr-un amestec de note de pământ precum vetiver, salvie, cardamom, lemn de cedru, lemn de santal și mosc este versatil.

Este un parfum casual, perfect pentru zilele la birou.

Este posibil ca Emporio Armani să nu persiste mult și să nu fie cel mai puternic parfum, dar sigur te va face să ieși în evidență.

Apa de toaletă Armani Eau Pour Homme

Avantaje:

  • Atemporal și rafinat
  • Parfum modern
  • Poate fi folosit zilnic

Dezavantaje:

  • Sticluțele de parfum mai noi par să miroase ușor diferit

Parfumul original pentru bărbați Armani Eau Por Homme este atemporal. Are note de citrice, mandarine, lămâie și busuioc. Acesta este un parfum masculin și elegant.

Pentru cele mai bune rezultate, pulverizează într-un nor în jurul capului și umerilor, astfel încât parfumul să se așeze ușor.

Este un parfum ideal pentru bărbații puternici și încrezători. Acest parfum poate fi folosit cu orice ocazie. Mirosul său persistă aproximativ 4 ore.

Deși nu peristă decăt câteva ore, acest parfum te ajută să faci o impresie bună. Chiar este un parfum ce merită încercat!

Fiecare bărbat trebuie să folosească un parfum potrivit pentru el. Cel mai bun parfum pentru o persoană s-ar putea să nu fie deloc potrivit pentru o alta. Sper că în colecția de parfumuri Armani vei găsi unul pe placul tău.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu