Giorgio Armani Attitude

Giorgio Armani Attitude este o apă de toaletă pentru bărbați ce vine într-un recipient în formă de brichetă. Designul futurist al sticlei ascunde o compoziție intensă și masculină, care te cucerește de la prima pulverizare. Parfumul se deschide cu un o aromă vibrantă de lămâie și cafea, apoi continuă cu un amestec de cardamom și lavandă.

Giorgio Armani Attitude are un finish mat, care se datorează notelor de bază de cedru, patchouli, ambra și opoponax. Aceste note îi conferă parfumului un caracter îndrăzneț și provocator. Esența complexă a fost creată de celebrii parfumieri Alberto Morillas, Annick Menardo și Olivier Cresp.

Despre Giorgio Armani Attitude

Giorgio Armani Attitude a cunoscut succesul încă din 2007, când a fost lansat. Succesul răsunător pe care l-a avut acest parfum se datorează creatorilor săi. Armani Attitude este un parfum elegant și dulce, datorită notelor sale de lămâie siciliană și cafea care te cuceresc din primul moment ce deschizi parfumul.

Aceste două note se simt de la prima pulverizare, apoi, după ce parfumul se așază pe piele, intră în joc notele de cafea și lavandă. Aceste accente revigorante sunt temperate de condimentele și plantele lemnoase de la baza parfumului.

Giorgio Armani Attitude este un parfum potrivit pentru persoanele mature, care au trecut de vârsta de 20 de ani. Cei care sunt pasionați de notele lemnoase dulci, se vor bucura să afle că notele de lămâie sunt învăluite în aroma cardamomului.

Armani Acqua di Gio pour Homme este un alt parfum fresh și delicat pentru bărbați pe care trebuie neaparat sa-l testezi.

Armani Attitude este un parfum cu un miros plăcut, ce pare a fi apreciat atât de bărbați cât și de femei. Dacă vrei să faci o impresie bună, încearcă acest parfum și fii pregătit să primești o mulțime de complimente.

Armani Attitude păreri pro și contra

Pro:

  • Parfum captivant compus din note citrice și orientale;
  • Are un preț accesibil.

Contra:

  • Nu este potrivit pentru publicul tânăr, ci pentru persoanele mai mature.

Dacă acest parfum pare potrivit pentru tine, îți recomand să-l testezi înainte de a-l cumpăra. Mergi într-un magazin de parfumuri, testează Giorgio Armani Attitude pe pielea ta, așteaptă câteva minute și vezi dacă are un miros plăcut.

Giorgio Armani Attitude concluzie

Giorgio Armani Attitude este un parfum pentru bărbați cu o compoziție versatilă, dar elegantă. Poate fi purtat la o ținută casual dar și la una sofisticată. Folosind acest parfum ai mari șanse să primești o mulțime de complimente din partea femeilor.

Armani Attitude poate fi purtat într-o zi obișnuită, petrecută la birou, dar și la un eveniment important. Notele de bază ale parfumului, păstrează complexitatea esenței. Armani Attitude se încheie în tonuri oriental-lemnoase. Notele de lavandă se pot simți până la final.

Armani My Way este un parfum pentru femei cu note de floare de portocal și bergamotă – citește mai multe despre compoziția sa și vezi cum miroase.

Parfumul persistă aproximativ 6 ore, deci nu trebuie să-l reaplici foarte des. Poate fi purtat în orice anotimp, însă vara ar putea fi puțin copleșitor pentru cei din jur. Bărbații care vor să facă o impresie bună atunci când ies la întâlnire cu o nouă femeie, ar putea folosi Armani Attitude, deoarece au mari șanse să o impresioneze încă de la început.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu