Giorgio Armani Si Passione

Giorgio Armani Si Passione este un parfum dedicat femeilor moderne și independente. Acest amestec de note fructate și florale încântă toate simțurile chiar de la prima pulverizare. Si Passione are un miros intens, deci nu este de mirare că femeile care îl folosesc reușesc să întoarcă toate capetele.

Despre Giorgio Armani Si Passione

Giorgio Armani Si Passione este unul dintre cele mai apreciate parfumuri. În deschidere, se întâlnesc note de piper roz și coacăze negre, acorduri întâlnite și în celelalte parfumuri care fac parte din colecția Si.

Această esență reprezintă femeia încrezătoare care iubește mirosul florilor de heliotrop, eleganța trandafirilor și a florilor de portocal, dar care nu refuză niciodată accentele contemporane de vanilie și cedru.

Vezi

Si Passione emană încredere și este dedicat celor femeilor seducătoare și îndrăznețe. Esența de coacăze negre este reîmprospătată de un sorbet de pere ce-i conferă parfumului un plus de strălucire. Mixul de fructe energizant atrage atenția femeii chiar de la prima pulverizare.

Inima parfumului este formată din note de heliotrop ce creează un sentiment de dependență. Când parfumul se usucă, intră în scenă lemnul de cedru care echilibrează aroma dulce a heliotropului.Giorgio Armani Si Passione parfum damaGiorgio Armani Si Passione atrage femeile care au fost intrigate de parfumul original Armani Si compus din note de patchouli, trandafir, cassia și vanilie. Dacă te numeri și tu printre femeile care consideră că Armani Si este un parfum prea matur, plin de note pământești, ar fi bine să încerci Si Passione pentru că există mari șanse să fie pe placul tău.

Parfumul pentru femei Tom Ford Black Orchid este unul dintre cele mai populare – vezi de ce este atât de apreciat de publicul feminin.

Esența plăcut mirositoare vine într-o sticlă clasică de culoare roșie. Aceasta amintește de rujul roșu pe care îl poartă femeile atunci când vor să iasă în evidență. Numele parfumului este scris într-o nuanță aurie care completează perfect roșu lucios. Sticla este accesorizată cu un capac negru ce subliniază eleganța esenței.

Armani Si Passione păreri pro și contra

Pro:

  • Armani Si Passione are un miros divin;
  • Flaconul surprinde prin nuanța sa încântătoare de roșu aprind care intensiifcă ideea de pasiune, pe care vrea să o transmită parfumul.

Contra:

  • Numele parfumului ne duce cu gândul la o compoziție mai interesantă decât cea a lui Armani Si. Din păcate însă pare a fi mai subtilă.

Giorgio Armani Si Passione concluzie

În descrierea oficială, se precizează că notele parfumului Si Passione includ: pere, piper roz, nectar Jungle Essence, vanilie, heliotrop, trandafir, iasomie, lemn de cedru și orcanox. Elixirul încântător are o deschidere suculentă alcătuită din coacăze negre și pere. Aceste două note trec printr-un voal de piper roz ce-i conferă un finisaj picant debutului suculent.Giorgio Armani Si Passione parfum femei

Marc Jacobs Daisy este un parfum dulce și jucăuș potrivit pentru femeile tinere – vezi de unde îl poți cumpăra la un preț bun.

Tot acest amestec fructat dispare în a doua etapă de proiecție. Din acel moment intră în scenă acordurile de iasomie și trandafir roșu. Aceste două note persistă mult timp pe piele, iar la final, fac loc amestecului de vanilie și cedru. Acestea din urmă vin să încălzească esența.

Armani Si Passione este un parfum de lux, destinat femeilor pasionale care vor să se bucure de fiecare moment și să-și trăiască viața după propriile reguli.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu