Giorgio Armani Code Cashmere

Giorgio Armani Code Cashmere este un parfum încântător creat de  Dominique Ropion și Carlos Beniamin.  Această esență emblematică are aromă încântătoare, elegantă și rafinată. Code Cashmere are o compoziție efemeră cu note de tămâie și pielărie.

Prin notele sale echilibrate, acest parfum reușește să ilustreze silueta unei femei elegante, pătimașe și discrete. Aroma încântătoare a parfumului Code Cashmere, este dată de notele explozive.

Despre Giorgio Armani Code Cashmere

Acest parfum face parte din colecția Dress Code care a fost lansată de Giorgio Armani în momentul în care a apărut pe piață parfumul Armani Code For Her. Code Cashmere aduce în prim plan senzualitatea femei contemporane.

Textura și mirosul plăcut al parfumului fac din Code Cashmere un amestec de contraste olfactive originale și incitante. Aroma încântătoare a parfumului este dată de notele de floare de portocal și iasomie Sambac. Parfumul senzual include inclusiv note de heliotrop, lapte de migdale și stânjenel.

La final se pot simți și notele de piele întoarsă, tămâie și patchouli. Code Cashmere pare a fi cel mai bun parfum din colecția Dress Code. Această esență are o aromă fragedă, dar destul de puternică încât să cucerească inima tuturor femeilor.

Giorgio Armani Code Cashmere Parfum

Armani My Way este un alt parfum marca Armani care te va cuceri de la prima pulverizare si trebuie sa vezi cum miroase acest parfum și cât timp persistă pe piele.

Bărbatul care va sta în preajma unei femei ce folosește acest parfum, va fi plăcut surprins de mirosul său deosebit. Unii critici parfumieri sunt de părere că intensitatea parfumului este dată de iasomia Sambac, însă alții afirmă că floare de portocal este cea care-i conferă acestuia un vibe viu.

Sticla parfumului ce înfățișează o siluetă senzuală, emani feminitate. Code Cashmere este precum o poveste fără de final în care se regăsesc multe femei din ziua de azi. Rafinamentul parfumului este dat de notele de piele întoarsă. Fiecare pulverizare îi conferă femeii mai multă grație și eleganță.

Code Cashmere păreri pro și contra

Pro:

  • Acest parfum reușește să cucerească toate simțurile prin aroma sa florală și fresh;
  • Parfumul pare să îmbrace femeile într-o aură misterioasă;
  • Chiar de la prima pulverizare, poți simți calitatea ingredientelor folosite la crearea parfumului Code Cashmere.

Contra:

  • Notele de pielărie îi conferă parfumului o alură distinctă, însă îl trimit și spre zona parfumurilor unisex.

Giorgio Armani Code Cashmere concluzie

Code Cashmere are o compoziție deosebită și reușește să te cucerească chiar de la prima pulverizare. Acest parfum senzual îți încântă simțurile datorită notelor de flori de portocal. Însă, nu ele sunt cele care mângâie pielea purtătoarei, ci laptele de migdale ce se prelinge ușor și-i conferă parfumului o savoare aparte. Giorgio Armani Code Cashmere parfum pentru femei

Marc Jacobs Daisy este un alt parfum care a ajuns la inimile femeilor – citește mai multe despre compoziția sa.

Acest parfum prețios este folosit zilnic de o mulțime de femei. Îndrăzneț, dar subtil deopotrivă, Code Cashmere scoate în evidență aroma deosebită a iasomiei și încearcă să cucerească bărbații care încearcă să se îndrepte spre silueta femeilor senzuale.

La baza parfumului au fost așezate și note de patchouli, pentru a-i conferi acestuia un miros deosebit. Dacă îți place să ieși în evidență și să primești complimente din partea bărbaților, atunci probabil vei dori să încerci parfumul Giorgio Armani Code Cashmere.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu