Viktor and Rolf Flowerbomb – Eau de Parfum

Viktor and Rolf Flowerbomb este un nume destul de tont pentru un parfum cu atât de puține flori în el. De fapt, miroase mai mult a caramel sau a vată de zahăr. Ar putea fi numit Candy Bomb și ar avea mai mult sens.

Despre parfumul pentru femei Viktor and Rolf Flowerbomb:

În sticlă: În ciuda listei notelor acestui parfum, primele lucruri care le veți mirosi sunt zahărul, vanilia și caramelul.

Da, parfumul care se numește Viktor and Rolf Flowerbomb, nu se deschide cu nici un floral. Se deschide cu gurmande. Dar stați, dacă îi acordați un pic de timp, devine ceva mai mult.

Aplicat: În timp ce vă așezați la desert, începeți să vă gândiți “unde sunt florile mele”? Nu am cumpărat Flowerbomb? De ce simt zahăr? Apoi va lovește – iasomie și fum. A ars cineva caramelul? Stați, cred că am găsit o floare în Flowerbomb!.

Viktor and Rolf Flowerbomb

O adiere estompată de floral, venind din spatele tufișului de vată de zahăr. Această mică notă de iasomie se furișează, dar picioarele îi sunt blocate în drumul noroios, lipicios, de caramel și bomboane. Când, într-un final, ați observat iasomia, începeți să simțiți și alte florale.

Florale care au înflorit, iar acum mor, scufundându-se în nisipurile mișcătoare de zahăr fierbinte, făcut din pudra și caramel topit.

Ce încerc să zic este că Viktor and Rolf Flowerbomb are un parfum dulce, cu un caramel care îți strică dinții și o inimă de flori abia detectabilă. Dacă sunteți în căutarea unui parfum floral, veți scormoni mult în spatele bomboanelor, în acest caz.

Pe măsură ce inima se dezvoltă, caramelul devine ars, iar zahărul, vanilia și orice altceva ce face parfumul acesta să miroasă ca un parc de distracții, devine din ce în ce mai dulce, până ajunge să fie siropos – și nu siropos ca Miss Dior Cherrie.

Flowerbomb este siropos afumat. Rămâne siropos și la uscare, când atacul maniei zahărului este tot ceea ce poți să miroși, până la estomparea sa într-o dâra ușoară de fum. Stai, acela este patchouli pe care îl miros la coada acestui parfum? Păi, a cam întârziat un pic, dar măcar am prins o licărire trecătoare.

Viktor and Rolf Flowerbomb

Extra: Nu înțeleg atracția către acest parfum apărut în 2004. Aș putea să înțeleg Angel by Thierry Mugler, dar de șocul tineresc, exagerat de dulce al Viktor and Rolf Flowerbomb, nu mă prind.

A lustruit orice abraziune și a îndepărtat orice caracter al patchouliului, încât am rămas cu un patchouli blând, care nu poate să îmblânzească mirosul supraîncărcat cu zahăr.

Nu cred că voi putea niciodată să înțeleg Viktor and Rolf Flowerbomb; doar pot să afirm că este unul dintre cele mai dulci parfumuri gurmande.

Dacă sunteți în căutarea a ceva dulce, asemănător bomboanelor, o să vreți acest produs. V-am spus că proiecția și longevitatea acestui parfum sunt demențiale? Luați-o ușor cu pulverizatul, altfel îl veți mirosi ore întregi.

Designul Viktor and Rolf Flowerbomb:

Flowerbomb are acea sticlă tipică, în formă de grenadă roz. Drăguță și reprezentativă. Oarecum conceptuală, dacă nu literală, în interpretare.

Viktor and Rolf Flowerbomb este un parfum cu aspect plăcut, fiind o piesă bună de conversație. Sticla este proiectată bine, are o greutate decentă, este ușor de ținut și pulverizatorul este pur și simplu grozav.

Viktor and Rolf Flowerbomb

Compoziția Viktor and Rolf Flowerbomb:

Familia de parfumuri: Gurmande

  • Note bază: mosc, patchouli
  • Note inimă: trandafir, frezie, iasomie, orhidee
  • Note vârf: bergamotă, ceai

Detalii despre prețul Viktor and Rolf Flowerbomb și unde poate fi găsit:

Viktor and Rolf Flowerbomb îl puteți găsi în magazinele online iar prețul parfumului diferă în funcție de cantitatea produsului și ofertele magazinelor. De exemplu, la Aoro prețul unui Viktor and Rolf Flowerbomb 30 ml este aproximativ 240 Lei.

Viktor and Rolf Flowerbomb este disponibil și sub forma unui set cadou ce conține apă de parfum, lapte de corp și gel de duș. De asemenea, varianta de 20 ml este perfectă pentru poșetă.

  • eMAG – detalii despre preț aici:
  • Elefant – detalii despre preț aici:
  • Aoro – detalii despre preț aici:

Info: Flowerbomb este probabil unul dintre cele mai bune exemple ale publicității care nu trebuie pusă la inimă. Official, produsul este încadrat în categoria floralelor. Totuși, mai presus de tot, el este un gurmand și aproape toată lumea care a mirosit Viktor and Rolf Flowerbomb tinde să fie de acord.

Viktor and Rolf Flowerbomb

Cu alte cuvinte, trebuie săpat mult, pentru a găsi florile. Acest parfum este bun pentru un public foarte tânăr, căruia îi plac dulcele, caramelul și bomboanele, cu o mireasmă estompată de florale, care apare odată la câtva timp. Cu toate acestea, nu este pentru mine.

Viktor and Rolf Flowerbomb – merită cumpărat?

Talentul parfumierului Olivier Polge este ușor de identificat în acest parfum creat pentru Viktor and Rolf. Înainte de a lucra pentru Chanel, Polge a colaborat cu diferite branduri pentru a crea unele dintre cele mai iubite parfumuri dulci, forale și feminine de pe piață.

La lansarea sa, Flowerbomb a fost descris ca un parfum oriental cu o inimă florală, feminină. Designul uimitor al sticlei se adaugă naturii opulente a acestui parfum.

Olivier Polge nu a lucrat singur la crearea acestui parfum, ci împreună cu Carlos Benaim și Domitille Berthier. Polge este fiul unui mestru parfumier din Grasse, Franța.

Deși la început nu a dorit să intre în lumea parfumurilor, și-a dat seama că meseria de parfumier este cea mai potrivită pentru el și acum este parfumierul principal al lui Chanel.

Carlos Benaim este unul dintre cei mai buni parfumieri din lume, în timp ce Domitille Berthier este unul dintre cei mai respectați parfumieri.

Cum miroase Flowerbomb?

Când aplici pentru prima dată Flowerbomb poți simți notele de vârf ale acestui parfum oriental. Bergamota, una dintre notele de vârf ale parfumului este folosită frecvent în industria parfumurilor deoarece are un miros deosebit.

Parfumul se deschide cu note dulci și florale dominate de aroma bergamoteI și a ceaiului. În inima parfumului se află notele florale care creează un parfum opulent și luxos.

Pe măsură ce parfumul se usucă, acesta capătă un miros mai floral, datorită florilor de portocal african care amintesc de notele anterioare de bergamotă. Baza acestui parfum a fost creAtă din mosc și patchouli.

Unde poate fi purtat parfumul Flowerbomb?

Fiind clasificat ca un parfum greu, cu o serie de note dominante care se simt destul de tare, Flowerbomb este mai potrivit pentru evenimentele de seară decât pentru folosirea zilnică. Amestecul de flori dulce și lăpoase fac din acesta un parfum perfect pentru petreceri și ieșiri cu prietenii și colegii de muncă.

Viktor and Rolf Flowerbomb

Datorită moscului de la baza parfumului, utilizatorul poate sta liniștit, deoarece dulceața pafumului nu este copleșitoare.

Recomand să citești despre Paco Rabanne Black XS – vezi ce note are în compoziția sa, cum miroase și cât persistă.

Natura avangardistă a designerilor Viktor Hrosting și Rolf Snoeron se reflectă și în designul acestui parfum. Pentru Victor and Rolf, designul ambalajului este la fel de important ca parfumul în sine, de aceea cei doi au apelat la Fabien Baron pentru a crea această sticlă deosebită.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Un comentariu la „Viktor and Rolf Flowerbomb – Eau de Parfum”

Lasă un comentariu