Viktor and Rolf Flowerbomb

Viktor and Rolf Flowerbomb este un nume destul de tont pentru un parfum cu atât de puține flori în el. De fapt, miroase mai mult a caramel sau a vată de zahăr. Ar putea fi numit Candy Bomb și ar avea mai mult sens.

Despre parfumul pentru femei Viktor and Rolf Flowerbomb:

Viktor and Rolf Flowerbomb În sticlă: În ciuda listei notelor acestui parfum, primele lucruri care le veți mirosi sunt zahărul, vanilia și caramelul. Da, parfumul care se numește Viktor and Rolf Flowerbomb, nu se deschide cu nici un floral. Se deschide cu gurmande. Dar stați, dacă îi acordați un pic de timp, devine ceva mai mult.

Aplicat: În timp ce vă așezați la desert, începeți să vă gândiți “unde sunt florile mele”? Nu am cumpărat Flowerbomb? De ce simt zahăr? Apoi va lovește – iasomie și fum. A ars cineva caramelul? Stați, cred că am găsit o floare în Viktor and Rolf Flowerbomb!

O adiere estompată de floral, venind din spatele tufișului de vată de zahăr. Această mică notă de iasomie se furișează, dar picioarele îi sunt blocate în drumul noroios, lipicios, de caramel și bomboane. Când, într-un final, ați observat iasomia, începeți să simțiți și alte florale. Florale care au înflorit, iar acum mor, scufundându-se în nisipurile mișcătoare de zahăr fierbinte, făcut din pudra și caramel topit.

Ce încerc să zic este că Viktor and Rolf Flowerbomb are un parfum dulce, cu un caramel care îți strică dinții și o inimă de flori abia detectabilă. Dacă sunteți în căutarea unui parfum floral, veți scormoni mult în spatele bomboanelor, în acest caz. Pe măsură ce inima se dezvoltă, caramelul devine ars, iar zahărul, vanilia și orice altceva ce face parfumul acesta să miroasă ca un parc de distracții, devine din ce în ce mai dulce, până ajunge să fie siropos – și nu siropos ca Miss Dior Cherrie.

Viktor and Rolf Flowerbomb este siropos afumat. Rămâne siropos și la uscare, când atacul maniei zahărului este tot ceea ce poți să miroși, până la estomparea sa într-o dâra ușoară de fum. Stai, acela este patchouli pe care îl miros la coada acestui parfum? Păi, a cam întârziat un pic, dar măcar am prins o licărire trecătoare.

Extra: Nu înțeleg atracția către acest parfum apărut în 2004. Aș putea să înțeleg Angel by Thierry Mugler, dar de șocul tineresc, exagerat de dulce al Viktor and Rolf Flowerbomb, nu mă prind. A lustruit orice abraziune și a îndepărtat orice caracter al patchouliului, încât am rămas cu un patchouli blând, care nu poate să îmblânzească mirosul supraîncărcat cu zahăr.

Nu cred că voi putea niciodată să înțeleg Viktor and Rolf Flowerbomb; doar pot să afirm că este unul dintre cele mai dulci parfumuri gurmande. Dacă sunteți în căutarea a ceva dulce, asemănător bomboanelor, o să vreți acest produs. V-am spus că proiecția și longevitatea acestui parfum sunt demențiale? Luați-o ușor cu pulverizatul, altfel îl veți mirosi ore întregi.

Designul Viktor and Rolf Flowerbomb:

Viktor and Rolf Flowerbomb flaconFlowerbomb are acea sticlă tipică, în formă de grenadă roz. Drăguță și reprezentativă. Oarecum conceptuală, dacă nu literală, în interpretare. Viktor and Rolf Flowerbomb este un parfum cu aspect plăcut, fiind o piesă bună de conversație. Sticla este proiectată bine, are o greutate decentă, este ușor de ținut și pulverizatorul este pur și simplu grozav.

Compoziția Viktor and Rolf Flowerbomb:

Familia de parfumuri: Gurmande

[wpsm_list type=”star”]

  • Note bază: mosc, patchouli
  • Note inimă: trandafir, frezie, iasomie, orhidee
  • Note vârf: bergamotă, ceai

[/wpsm_list]

Detalii despre prețul Viktor and Rolf Flowerbomb și unde poate fi găsit:

Viktor and Rolf Flowerbomb îl puteți găsi în magazinele online iar prețul parfumului diferă în funcție de cantitatea produsului și ofertele magazinelor. De exemplu, la Aoro prețul unui Viktor and Rolf Flowerbomb 30 ml este aproximativ 240 Lei.

Viktor and Rolf Flowerbomb este disponibil și sub forma unui set cadou ce conține apă de parfum, lapte de corp și gel de duș. De asemenea, varianta de 20 ml este perfectă pentru poșetă.

[wpsm_list type=”check”]

  • eMAG – detalii despre preț aici:
  • Elefant – detalii despre preț aici:
  • Aoro – detalii despre preț aici:

[/wpsm_list]

[wpsm_highlight color=”red”]Info: [/wpsm_highlight]Flowerbomb este probabil unul dintre cele mai bune exemple ale publicității care nu trebuie pusă la inimă. Official, produsul este încadrat în categoria floralelor. Totuși, mai presus de tot, el este un gurmand și aproape toată lumea care a mirosit Viktor and Rolf Flowerbomb tinde să fie de acord.

Cu alte cuvinte, trebuie săpat mult, pentru a găsi florile. Acest parfum este bun pentru un public foarte tânăr, căruia îi plac dulcele, caramelul și bomboanele, cu o mireasmă estompată de florale, care apare odată la câtva timp. Cu toate acestea, nu este pentru mine.