Viktor & Rolf Spicebomb

Casa de modă Viktor & Rolf din Amsterdam a lansat în anul 2012 apa de toaletă pentru bărbați Spicebomb. Parfumurile Viktor & Rolf sunt bine făcute și te încântă cu aromele lor îmbătătoare. Spicebomb are o aromă picantă și este destinat bărbaților care vor să iasă în evidență oriunde merg.

Dacă ești un bărbat îndrăzneț, care iubește parfumurile cu note picante, ai putea adăuga acest parfum în colecția ta.

Despre Viktor & Rolf Spicebomb

Viktor & Rolf Spicebomb este un parfum dulce picant, ce poate fi purtat atât de femei cât și de bărbați . L-aș descrie ca fiind un parfum dulce, dar plăcut în același timp, nu obositor și siropos precum Tom Ford Black Orchid.

Citeste

Pentru mine, Spicebomb este un parfum gurmand, nu știu să spun sigur a ce mâncare mirose, dar îmi imaginez un preparat cald ce se servește, în special, iarna. Condimentele pe care le simt sunt cardamom, scorțișoară și ghimbir uscat.Viktor & Rolf Spicebomb parfum pentru barbatiPe măsură ce parfumul se usucă, pot simți notele de piele și și tutun. Îmi place foarte mult baza acestui parfum și mi-aș fi dorit să fie un pic mai puternică.

Am fost încântată de acest parfum chiar din primul moment în care l-am mirosit, chiar dacă la un moment dat am încercat să scap de el pentru că mi s-a părut mult prea intens. De obicei, prefer parfumurile florale, dar acest parfum oriental pentru bărbați chiar m-a atras.

Cât persistă Viktor & Rolf Spicebomb?

Spicebomb este un parfum foarte, foarte puternic. În primele două ore după ce l-am aplicat pe piele mi s-a părut destul de incitant, dar apoi a început să mă cam deranjeze.

Aveam impresia că nu pot scăpa de mirosul său și, deși îmi plăcea, la un moment dat mi se părea a fi mult prea dulce pentru mine.

Citește și despre Paco Rabanne Invictus Legend – un parfum intens ce persistă întreaga zi.

Dacă tutunul, pielea sau notele de chimen ar fi fost mai puternice, probabil aș fi iubit mai mult acest parfum. În cele din urmă, am încercat să mă spăl la încheietura mâinii, dar nici după ce am frecat de două ori nu am reușit să-l îndepărtez complet.

Dacă ești în căutarea unui parfum picant, cu miros puternic, care persistă mult timp pe piele, atunci Spicebomb s-ar putea să fie perfect pentru tine!

Concluzie Viktor & Rolf Spicebomb

Acest parfum seamănă destul de bine cu originalul Spicebomb, dar este mult mai puternic și mult mai bine amestecat. Parfumul debutează cu arome de bergamotă, grapefruit și piper roz. Aceste note îmbătătoare lasă apoi loc șofranului și ardeiului iute, care dispar și ele în momentul în care intră în scenă pielea, tutunul și vetiverul.Viktor & Rolf Spicebomb parfumViktor & Rolf Spicebomb este un parfum creat pentru bărbații îndrăzneți, care nu se tem să iasă în evidență. Parfumul poate fi purtat zi de zi, indiferent de anotimp și atrage atenția femeilor frumoase. Bărbații pot purta Spicebomb atunci când merg la birou, când iau cina în oraș alături de o femeie superbă, sau când participă la un eveniment important.

Acest parfum cu aromă picantă a ajuns deja în colecțiile de parfumuri ale multor bărbați. Sticla de parfum are un design uimitor și seamănă foarte bine cu o bombă. Este o adevărată plăcere să privești sticla pe raftul de parfumuri.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu