Viktor & Rolf Bonbon

Zilele trecute am primit un eșantion de parfum Viktor & Rolf Bonbon pentru femei și l-am testat timp de câteva zile. Acest parfum a apărut în anul 2014, mult mai târziu după Flowerbomb care a fost lansat în 2005.

Deși aceste două parfumuri se aseamănă într-o anumită măsură, notele lor sunt suficient de diferite, pentru ca mirosurile parfumurilor să nu fie confundate.

Cum miroase Bonbon?

Parfumul Viktor & Rolf este unul dulce și delicios, fiind compus din note de caramel, portocală, piersică, mandarină, chihlimbar, lemn de santal, iasomie, floare de portocal și cedru.

Caramelul se simte destul de puternic în acest parfum, așa că dacă nu îți place mirosul său, ar fi bine să nu încerci Bonbon. Mie însă îmi place cum caramelul se împrechează cu notele de portocală și piersică, creând o bază suculentă.

Vezi ce reducere are acum parfumul BonBon

Parfumul se deschide cu note de fructe și note florale, însă în mare parte se poate simți floarea de portocal. Carameul se simte chiar de la început, dar este nevoie de puțin timp pentru ca acesta să se acopere restul notelor.

Când o face, i se alătură și nota de chihlimbar, oferindu-i lui Bonbon un miros ușor sărat. Pe măsură ce parfumul se usucă, citricele se estompează, dar aroma de piersică încă se simte.

După ce parfumul se usucă, rămâne mirosul de caramel și chihlimbar și aroma de piersici și flori de portocal.

Unii ar putea crede că Bonbon este un parfum prea dulce, dar eu nu consider asta. Mie mi se pare a fi un parfum atrăgător cu un miros plăcut. Este foarte cremos și feminin și persistă destul de mult pe piele.

Când poate fi purtat Viktor & Rolf Bonbon?

Viktor & Rolf Bonbon parfumDacă porți Viktor & Rolf Bonbon atunci când mergi la serviciu sau la o întâlnire cu prietenii nu trebuie să-ți faci griji că parfumul tău îi va deranja pe cei din jur, pentru că nu este copleșitor.

Parfumul pare să persiste destul de mult pe piele. Prima oară l-am pulverizat seara, înainte de culcare, iar dimineața când m-am trezit încă l-am putut simți. Parfumul pare să persiste 8 ore sau chiar mai mult.

Vezi cat persista parfumul pe piele – pareri

Bonbon este un parfum potrivit pentru lunile mai reci ale anului și poate fi purtat atât la școală, cat și la serviciu. Aș sta departe de el în lunile mai calde, deoarece mirosul său ar putea fi copleșitor când temperaturile sunt foarte ridicate.

Bonbon este un parfum tineresc, dar nu cred că este la fel de „girly” precum Britney Spears Radiance. Bonbon este totuși un parfum mai matur, potrivit mai mult pentru femeile care au depășit vârsta de 20 de ani.

Merită să-ți cumperi parfumul Viktor & Rolf Bonbon?

Viktor & Rolf Bonbon Acest parfum este unul atrăgător, dar dacă nu ești un fan al mirosurilor dulci, ar fi bine să stai departe de el. Nu este uimitor de complex sau sexy, dar miroase destul de bine.

S-ar putea ca parfumul Tom Ford Black Orchid sa ți se potriveasca mai bine decât Bonbon, depinde de cat de dulce preferi sa fie parfumul pe care-l porti.

Cu toate acestea, poate fi un parfum destul de scump. Se merită să dai atâția bani pe un parfum cu un miros atât de simplu? Asta depinde în totalitate de tine și de gusturile tale.

Bonbon nu este cel mai bun parfum de pe piață, dar cu siguranță este un parfum bun.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu