Yves Saint Laurent Black Opium

Apa de toaletă Yves Saint Laurent Black Opium a fost lansată în anul 2014. La crearea sa au lucrat parfumierii Nathalie Lorson, Olivier Cresp, Marie Salamagne și Honorine Blanc.

Olivier Cresp este și autorul parfumului Dolce & Gabbana Light Blue care s-a bucurat de un real succes.

Despre Yves Saint Laurent Black Opium

Inițial Yves Saint Laurent Opium a fost lansat în 1977 și a devenit un clasic al secolului XX. După mai bine de trei decenii, Yves Saint Laurent s-a gândit să creeze un parfum care să capteze imaginația tinerei generații.

Iubitorii de parfumuri căutau un parfum mai contemporan, dar la fel de captivant. Așadar, Nathalie Lorson, Olivier Cresp, Marie Salamagne și Honorine Blanc au încercat să creeze un parfum potrivit mai ales pentru tineri, și așa a luat naștere Black Opium.

Designul sticlei

Pentru a păstra designul sticlei originale YSL Opium, Black Opium vine în aceeași sticlă ca și cea clasică. Parfumul Black Opium este pun într-o sticlă neagră, acoperită cu paiete.

Aici

În mijlocul sticlei, este scris numele parfumului cu litere negre, pe un fond deschis. La baza capacului negru este inscripționat cu litere albe numele brandului, Yves Saint Laurent.

Compoziție – Note de parfum

  • Note de vârf – piper roz, floare de portocal, pară
  • Note de mijloc – cafea, iasomie
  • Note de bază – vanilie, cedru și patchouli

Parfumul se deschide cu notele de piper roz și fructe de păr amestecate cu floare de portocal. Pe măsură ce timpul trece, notele de vârf se estompează și fac loc notelor de mijloc cu aromă de cafea și iasomie.

Notele de bază sunt amestecate atât de bine, încât parfumul emană un miros plăcut pe tot parcursul zilie.

Yves Saint Laurent Black Opium parfum

Când poate fi purtat Yves Saint Laurent Black Opium?

Acest parfum oriental este potrivit, mai ales pentru lunile reci de iarnă. Femeile energice, cu multă încredere în sine pot purta parfumul Yves Saint Laurent Black Opium la ocazii speciale, dar și la o simplă întâlnire de seară cu prietenele lor cele mai bune.

Citește despre apa de parfum Yves Saint Laurent Parisienne și vezi ce ingrediente conține și în ce sezon poate fi purtată.

Impresii personale despre Yves Saint Laurent Black Opium

Yves Saint Laurent Black Opium parfum damaPara este prima notă care iese în evidență în acest parfum, dulce și siropoasă, deschide parfumul. Pe fundal, piperul roz și floarea de portocal își fac simțite prezența și introduc în mirosul parfumului arome florale picante.

Aceste note se estompeză rapid, când apare doza puternică de cafea neagră. Nota de cafea oferă parfumului o aromă bogată și intensă. Acestui parfum nu-i lipsește nota de iasomie care îi adaugă dulceața amețitoare.

În afară de pere, cafea neagră și note florale albe, un alt element inconfundabil al lui Yves Saint Laurent Black Opium iese în evidență – vanilia. Vanilia conferă parfumului un aspect fin și mai multă dulceață, iar patchouli completează efectul.

Deși acesta este un parfum dulce, creatorii săi au știut cum să echilibreze dulceața cu prospețimea florală și astfel au scos pe piață un parfum cu un miros plăcut.

Spre deosebire de versiunea originală care era renumită pentru gradul de persistență ridicat, Black Opium nu persistă foarte mult și trebuie aplicat în mod regulat pentru a-și păstra mirosul pe tot parcursul zilei.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu