Yves Saint Laurent Kouros

De fiecare data cand cineva intreaba de un parfum puternic si de durata care sa fie destinat barbatilor, cineva trebuie sa sugereze Kouros

In sticla: Doamne Sfinte, este puternic. Da, as zice ca isi merita reputatia pe deplin. Bergamota, cred ca acesta e mirosul pe care il simt, impreuna cu multe aldehide si flori.

La aplicare: Bine, inteleg de ce multi oameni urasc acest parfum. Ei glumeau cand ziceau ca acest parfum e puternic. Daca te gandeai sa il iei pentru ca iti doreai un parfum puternic ( cu litere italice si tot pachetul), atunci Kouros o sa te faca fericit.

Kouros incepe cu o aroma puternica de bergamota, care este sustinuta de foarte multe aldehide si un tratament picant cu plante, care mareste masculinitatea acestui parfum. O sa vezi foarte mult limbaj hiperbolic in acest articol, pentru ca acest parfum este puternic. Punct.

Yves Saint Laurent Kouros pareriEste putin cam strident la inceput si, daca nu esti obisnuit cu parfumurile puternice, o sa ai o durere de cap sau nasul tau va fi depasit de situatie.

Lasa acest parfum sa stea putin pe pielea ta si va dezvolta un miros mai puternic, mai animalic, care introduce o alta tura de condimente si putina tamaie. Acest parfum este complex, fiind definit de personalitatea sa clasica.

Acest parfum pare sa nu dispara asa usor, intrucat este atat de puternic si dominant, incat tot ceea ce pot zice este ca, pana in momentul in care a trebuit sa fac un dus, tot mirosea fin a fum, mosc, condiment, flori si incredere.

Extra: Kouros a fost scos pe piata in 1981. Este numit dupa o statuie greceasca care arata un tanar stand in picioare.

Design: nu este cea mai interesanta sticla la care poti sa te uiti, dar observ simplitatea relativa a pachetului in care vin parfumurile masculine, prin comparatie cu parfumurile feminine. Kouros are, totusi, un design bun. Este simplu, dar functional si nu ar arata nelalocul lui oriunde ar alege un barbat sa il foloseasca. Este dragut de tinut in mana, usor de folosit si are un sprayer excelent.

Familia de parfumuri Yves Saint Laurent Kouros: Fougere

Note: aldehide, pelin, coriandru, iarba Sfantului Ioan, bergamota, garoafe, scortisoara, radacina de iris, iasomie, vetiver, paciuli, miere, piele, seminte de tonka, chihlimbar, mosc, civet, licheni de prun.

In ciuda faptului ca e asa de puternic, Kouros mi-a placut foarte mult, incat nu mi se pare puternic si respingator. Este un parfum foarte bun, este puternic si este considerat a fi aproape clasic. Daca faci fata la cat este de puternic, atunci o sa iti placa mult.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu