Yves Saint Laurent L’Homme

În 2006, Yves Saint Laurent a lansat parfumul L’Homme. La crearea acestui parfum au lucrat 3 parfumieri de renume: Dominique Ropion, Pierre Wargnye și Anne Flipo. Ropion și Flipo au lucrat împreună și la alte parfumuri pentur bărbați și femei, inclusiv Lady Milion și Invictus by Paco Rabanne.

Tot ei au creat și următoarele versiuni ale parfumului Yves Saint Laurent L’Homme, inclusiv Parfum Intense, Ultime și Eau Electrique.

Compoziția parfumului L’Homme

În ciuda numelui său, L’Homme este un parfum delicat, însă este compus dintr-un amestec de note lemnoase și citrice. Aceste caracteristici pot fi întâlnite la multe parfumuri pentru bărbați.

Note de vârf:

Parfumul l’Homme se deschide cu note revigorante de bergamotă, ghimbir și lămâie și se poate simți o amărăciune minoră. Aceasta devine din ce în ce mai intensă, pe măsură ce parfumul se usucă. Vezi

Note de mijloc:

  • Busuioc
  • Iris
  • Piper alb

Piperul alb apare ca notă distinctivă și este însoțit de un amestec de busuioc și iris. Combinația florală aromatică compensează amărăciunea piperului alb și creează o experiență olfactivă uimitoare.

Note de bază:

  • Boabe de tonka
  • Mușchi de stejar
  • Vetiver
  • Lemn de santal

Odată ce notele de mijloc dispar, sunt înlocuite de un amestec de note lemnoase. Boabele tonka și mușchiul de stejar umed contrastează cu lemnul de santal, în timp ce vetiverul oferă o ușoară notă de piele.

Recomand să citești și despre Yves Saint Laurent Kouros – un parfum pentru bărbați cu aromă puternică de bergamotă.

Cât persistă parfumul Yves Saint Laurent L’Homme?

Yves Saint Laurent L'HommePer ansamblu, acest parfum persistă destul de puțin pe piele. În termen de aproximativ 5 minute de la pulverizarea parfumului pe piele se pot simți toate notele. Notele de vârf și cele de mijloc vin ambele în valuri și dispar ușor, lâsând loc notelor de bază.

În momentul în care se simt notele de bază, notele anterioare se estompează.

Yves Saint Laurent L’Homme persistă aproximativ 3 ore și nu are un miros foarte puternic, de fapt, dacă te dai cu acest parfum, doar cei care stau foarte aproape de tine îl pot simți.

Când poate fi purtat parfumul Yves Saint Laurent L’Homme?

Cei care au testat acest parfum consideră că are un miros plăcut. Chiar și femeile sunt atrase de el și îl folosesc uneori. Cu toate acestea, tinerii adolescenți sunt cei care au fost cei mai încântați de parfumul L’Homme.

Însă, toți cei care au testat parfumul au fost de acord că nu persistă prea mult timp. Acest parfum se potrivește cel mai bine bărbaților tineri, care au aproximativ 20 de ani.

Acest parfum poate fi purtat pe tot parcursul anului, dar se simte cel mai bine în lunile de primăvară și toamnă. De asemenea, poate fi purtat pe tot parcusul zilei.

Yves Saint Laurent Caban este un parfum unisex dulce – vezi cum miroase și ce ingrediente conține.

În ciuda faptului că este un parfum care nu persistă foarte mult, L’Homme este excelent pentru întâlniri. Prin urmare, bărbații pot purta acest parfum atunci când stau foarte aproape de o altă persoană, deoarece L’Homme nu are un miros foarte intens, care să deranjeze persoana de alături.

Parfumuri Yves Saint LaurentMasculinitatea acestui parfum stă în notele de bază, ar fi greu să ne imaginăm o femeie purtând un parfum cu aceste note de bază. Cu toate acestea, notele de mijloc și cele de vârf pot fi potrivite pentru parfumurile feminine.

Yves Saint Laurent L’Homme este, cu siguranță, unul dintre cele mai blânde parfumuri pentru bărbați.

Yves Saint Laurent l’Homme – desingul sticlei

Yves Saint Laurent l’Homme vine într-un recipient din sticlă interesant din punct de vedere vizual. La fel ca lichidul din interior, are un aspect destul de modest. Pe recipientul cilindric din sticlă este inscripționat cu litere mici, argintii, numele parfumului.

La fel ca alte parfumul din gama Homme, și acesta are un capac în formă de hexagon mare pe care sunt inscripționate inițialele YSL.

În ceea ce privește ambalajul, desingul îmbină aspectul Yves Sain Laurent din anii 1960 cu cel contemporan. Pe cutie este desenat un hexagon în care sunt scrise inițialele YSL.

Yves Saint Laurent L’Homme este un parfum destul de scump. Doearece trebuie aplicat de mai multe ori pe zi, este posibil să se termine relativ repede.

Mai există alte două versiuni ale parfumului L’Homme, Yves Saint Laurent L’Homme Cologne Bleue și Yves Saint Laurent L’Homme Parfum Intense.

Yves Saint Laurent L’Homme Cologne Bleue pentru bărbați – cum miroase?

Yves Saint Laurent L'Homme Cologne BleueYves Saint Laurent L’Homme Cologne Bleue lansat în 2018 este o creație a lui Juliette Karagueuzoglou. Acest parfum are o aromă de condimente calde și parfumuri citrice. Odată ce vei aplica parfumul pe piele, vei observa notele lemnoase, aromate și fructate.

Pe baza notelor din compoziția sa, Yves Saint Laurent L’Homme Cologne Bleue este clasificat ca fiind un parfum aromat picant. Parfumul se deschide nu note de beragamotă, grapefruit, portocală, mandarină, apă de mare, cardamom și piper.

Notele de mijloc, lavandă măr și cimbru, dau un miros aromat și floral parfumului. După ce parfumul se usucă, se pot simți notele de cedru, patchouli și lemn de santal.

Poți să-ți dai seama dacă acest parfum este potrivit pentru tine doar dacă-l încerci. Înainte de a cumpăra parfumul, mergi într-un magazin de parfumuri și probează-l, pentru a vedea dacă este pe gustul tău.

Reține însă că temperatura și umiditatea pot influența mirosul parfumului și gradul de persistență.

Yves Saint Laurent L’Homme Parfum Intense – apă de toaletă pentru bărbați

YSL Homme IntenseYves Saint Laurent Parfum Intense a fost lansat în anul 2013. Acesta este un parfum picant și floral, ce se deschide cu un amestec de lămâie și portocale. Există în el și o notă de piper și chihlimbar.

După câteva minute de la pulverizare se poate simți destul de intens floarea de portocal. Acest parfum seamănă destul de bine cu Armani Code Profumo, pielea, chihlimbarul și floarea de portocal, fiind note comune ale acestor parfumui, deși în Armani se pot simți destul de bine și boabele de tonka.

Yves Saint Laurent L’Homme Parfum Intense este un parfum floral dulce, susținut de note lemnoase și masculine.

Parfumul vine într-un recipient din sticlă transparent, cu capac din metal, în formă hexagonală. Pe recipientul din sticlă este inscripționat numele parfumului cu litere argintii.

Persistă mult parfumul Yves Saint Laurent L’Homme Parfum Intense?

Dacă pulverizezi excesiv, s-ar putea să observi că parfumul este destul de intens. Dar, pentru majoritatea bărbaților, 1-2 pufuri sunt suficiente pentru a simți parfumul.

Din păcate, parfumul nu persistă foarte mul timp, ci doar 5-6 ore. Este un parfum potrivit pentru zilele mai reci și nu l-aș recomanda pentru zilele călduroase de vară.

Acest parfum este destul de versatil și poate fi purtat atât la birou, cât și la o întâlnire, deoarece este destul de atractiv și sexy. Nu este un parfum potrivit pentru toți bărbații, deoarece nu toți iubesc mirosul de chihlimbar și floare de portocal care se simt atât de tare în acest parfum.

În concluzie, aș spune că acest parfum are un miros plăcut și-l recomand tuturor bărbaților. De fapt, aș spune chiar că-mi place mai mult decât La Nuit de L’homme Yves Saint Laurent, un parfum pe care l-am folosit ani la rând.

Acest parfum are un miros desoebit și combină foarte bine notele florale. Fiind un parfum destul de dulce, îl recomand doar pentru zilele reci de toamnă sau iarnă.

Mi-aș dori ca acest parfum floral pentru bărbați să persiste puțin mai mult.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu