Yves Saint Laurent Y Live

Yves Saint Laurent Y Live este un parfum pentru bărbați lansat la scurt timp după Yves Saint Laurent Libre, care a avut un succes răsunător. Această apă de toaletă are un miros puternic, dat de acordurile marine și lemnoase, însoțite de delicatețea notelor de vanilie care se găsesc într-un buchet floral blând.

Vezi

Parfumul emană un miros frumos la fiecare pulverizare și pătrunde adânc în piele. Aroma acestei esențe este dată de notele citrice, aromatice, perfecte pentru bărbații tineri și energici care vor să atragă privirile femeilor cu parfumul pe care-l poartă. Totodată, Yves Saint Laurent Y Live este potrivit și pentru bărbații misterioși.

Despre Yves Saint Laurent Y Live

Yves Saint Laurent a lansat în 2017 prima apă de toaletă din colecția Y, în 2017. Adresându-se bărbaților maturi care vor un parfum semnătură, casa de parfumuri a lansat Y Live, o esență versatilă și îndrăzneață ce poate fi purtată în orice anotimp.

Citeste

Y Live este creația celebrului parfumier Dominique Ropion. Acesta a mai colaborat și cu alte branduri de renume precum Burberry, Givenchy ori Salvador Dali. Dorindu-și să creeze un parfum nou, cuceritor, parfumierul combină cele mai încântătoare note. Odată aplicat pe piele, parfumul cucerește imediat prin mirosul său.

Imaginea parfumului este Adam Levine, solistul trupei Maroon 5. Acesta dezvăluie noul parfum al brandului YSL în timp ce pe fundalului clipului de prezentare se aude o melodie cu accente rock. Prin nuanțele de albastru folosite în exces, ne putem da seama că Yves Saint Laurent Y Live este de inspirație marină.Yves Saint Laurent Y Live parfumChiar și sticla parfumului este colorată într-o nuanță de albastru. Flaconul este creat dintr-o sticlă groasă și dură care adăpostește parfumul în degrade. Pe o plăcut gri, lipită de sticlă este gravat numele brandului.

Deși are o compoziție modestă, Yves Saint Laurent Y Live este destul de impunător. Majoritatea notelor sunt verzi, suculente și destul de persistente. În deschiderea parfumului se evidențiază floarea de portocal care compune buchetul floral al acestui parfum.

În centru regăsim bergamota însoțită de ghimbir. Aceste două note, deși sunt contrastante, formează arome noi, încântătoare. La baza parfumului întâlnim note de ienupăr și salvie ce prelungesc persistența esenței.

Grație acestui amestec de arome, Laurent Y Live poate persista mult mai mult decât o apă de toaletă clasică.

Y Live păreri pro și contra

Pro:

  • Persistă foarte mult, chiar dacă este doar o apă de toaletă;
  • Are un parfum puternic;
  • Având un buchet floral în compoziție, poate fi purtat pe timpul zilei.

Contra:

  • Notele de bază sunt ușor efemere.

Recomand să citești despre Yves Saint Laurent Opium – vezi de ce iubesc femeile acest parfum.

Yves Saint Laurent Y Live – concluzie

Yves Saint Laurent Y Live parfum barbatiY Live este un parfum dedicat clipelor importante din viața bărbaților, care trebuie răsplătite cu un miros fin. Notele parfumului se unesc într-un dans al culorilor. Odată aplicat pe piele, se poate simți emoția pe care parfumul încearcă să o transmită.

Yves Saint Laurent Parisienne este un parfum fructat cu note fructate, florale și lemnoase – vezi de unde îl poți cumpăra la un preț bun.

Y Live este un parfum semnătură ce reprezintă bărbatul în fiecare anotimp. În plus, deoarece este versatil poate fi purtat la orice ținută.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu