La Nuit de L’Homme Yves Saint Laurent

La Nuit de L’Homme este un parfum pentru bărbați lansat de Yves Saint Laurent în 2010. Acest parfum cu acorduri lemnoase este destinat bărbaților senzuali, de succes, care vor să cucerescă toate femeile. Poate fi purtat în serile romantice, dar și la alte evenimente importante.

De cum privești acest parfum îți dai seama că este unul misterios. Flaconul de culoare închisă, ascunde ingrediente uimitoare, care te îmbată cu mirosul lor chiar de la prima pulverizare. Parfumul se deschide cu note de cardamom și tonka.

Notele de mijloc ale parfumului includ bergamotă și lavandă. După ce parfumul se usucă, se poate simți aroma de vetiver și lemn de santal. Notele de bază, rămân pe piele cel mai mult.

Despre La Nuit de L’Homme Yves Saint Laurent

La Nuit de L’Homme este un parfum creat de Anne Flipo, Pierre Wargny și Dominique Ropion. A apărut pe piață în martie 2009 și este disponibil în variante de 40 ml, 60 ml și 100 ml.

Am încercat acest parfum pentru prima dată, în urmă cu aproximativ 5 ani și pot să spun că este un parfum cu o compoziție plăcută, destul de aromată, oarecum dulce, dar și picantă. Amestecul neted de cardamom, lavandă și bergamotă iese în evidență.

Nu prea simt mirosul de cedru, dar cu toate acestea, sunt sigur că această notă de mijloc face ca parfumul să aibă o formulă bine echilibrată. Pe măsură ce se usucă, parfumul rămâne destul de liniar, deși tonurile lemnoase sunt destul de perceptibile.

Notele parfumului sunt bine echilibrate. Însă, deși are un miros plăcut, care mă încântă, parfumul nu persistă mult. Cred că asta este o problemă destul de mare pentru un parfum atât de popular.

Compoziția parfumului

La Nuit de L’Homme este un parfum lemnos, picant.

  • Note de vârf – cardamom, tonka
  • Note de mijloc – bergamotă, lavandă, virginia cedru
  • Note de bază – vetiver, cumarină, lemn de santal

Compoziția parfumului este destul de simplă, dar notele sale sunt bine echilibrate pentru a crea un miros, care nu este deloc intens, dar este cu siguranță plăcut. Nu doar bărbații, ci și femeile apreciază mirosul acestui parfum.

La Nuit de L’Homme este promovat ca fiind un parfum sexy, potrivit pentru întâlnirile de seară. Așadar, îl poți purta când mergi la întâlnire cu partenera ta, sau atunci când ieși cu prietenii în club. S-ar putea să întorci privirile celor din jur, dar doar dacă te dai cu parfum chiar înainte de a ieși din casă.

Așa cum spuneam și în rândurile anterioare, acest parfum nu persistă prea mult, însă are un miros plăcut, atrăgător.

La Nuit de L’Homme concluzie

La Nuit de L’Homme este unul dintre acele parfumuri pentru bărbați, apreciate de femei. Acesta este un clasic atemporal. Un parfum perfect pentru întâlnirile de noapte, de care femeile nu se pot sătura. Este seducător și sexy.

Aproape orice bărbat poate mirosi bine dacă folosește acest parfum. Dacă îți plac parfumurile lemnoase, ar fi bine să-l încerci și pe acesta. S-ar putea să fie pe placul tău.

Pentru a te bucura de mirosul plăcut al acestui parfum mai mult timp, îți recomand să-l pulverizezi la încheietura mâinii, pe gât sau în spatele urechii.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu