Parfum Pentru Seducție: un parfum te face mai atractivă?

Haideti sa stabilim un mic detaliu, până nu mergem mai departe și vă enervați pe mine. Acest articol nu vă va spune despre un parfum magic sau despre vreun miros care să atragă genul opus. Acest lucru nu există.

Parfumurile infuzate cu feromoni, nu funcționează. Parfumuri care costă sute de dolari, care au pretenția să seducă bărbatul sau femeia visurilor voastre, nu funcționează. Oricât de mult produs ați folosi, nu vă va transforma într-un magnet pentru genul opus. De fapt, în mod sigur vei irita alți oameni și îi vei face să se distanțeze cât mai mult de tine, dacă folosești prea mult din orice parfum. Îmi pare rău 🙂

Cu ce parfum puteti atrage un barbat?

parfumuri care atrag Adevărul este că parfumul nu constă intr-o poțiune magică de dragoste. Nu este nici o formulă specială sau nici un agent secret, care atrag oamenii imediat. Aproape niciunul. Luca Turin a spus-o cel mai bine:

“Intrebarea cea mai des pusă de femeile aflate la cumpărături de parfumuri este aceasta: “Ce miros îi înnebunește pe bărbați?” După ani de cercetări intense, știm răspunsul definitiv. Este baconul”.

Așa că, doamnelor și domnilor, asta este și succes.

Într-o notă mai serioasă, a purta un parfum doar pentru a atrage persoane, este o idee proastă. În primul rând, nu este garantat că mirosul va fi place altora. Gusturile fiecăruia, cu privire la nuanțele olfactive, sunt diferite. Până și cele mai blânde parfumuri, folosite în săpunuri și șampoane, sunt ofensive pentru unele persoane. Așa că, trebuie repetat că nu există un răspuns atotcuprinzător.

Toti barbatii vor fi „vulnerabili” la parfumul tau?

În al doilea rând, nu este garantat că persoanele care agreează mirosul vostru sunt și acele persoane pe care ați vrea să le cuceriți.

În final, oare dacă parfumul nu vă place, dar îi tot auziți pe prieteni pălăvrăgind despre cum fețele/băieții iubesc acel miros? De ce să purtați ceva ce nu vă place?

Gândiți-vă la un lucru, persoanele provin din diverse medii ale vieții, având diferite opinii, care depind de preferințe; deci, încercarea de a găsi ceva care să atragă un gen specific este un exercițiu inutil. Așa că, în loc să întrebați “Ce miros îi/le înnebunește pe bărbați/femei?” mai bine întrebați-vă “A ce aș vrea să miros și ce tip de parfum îmi place?”.

Concluzia este aceasta: purtați ce vreți și uitați de ce cred ceilalți. Atât timp cât nu exagerați, folosiți orice vă face fericiți.

parfumuri atractive

 

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu