Narciso Rodriguez For Her – Eau de Parfum

Lista de note a Narciso Rodriguez For Her poate părea puțin intimidantă. Conține Mosc Egiptean, iar unii cumpărători de parfumuri văd cuvântul ‘mosc’ și resping imediat ideea, datorită faptului că ar mirosii “murdar”. Dar For Her nu este așa.

Cum miroase Narciso Rodriguez For Her?

În sticlă: Proaspăt și clar. De asemenea, foarte ușor. Ca și cum ai prinde o adiere de săpun, dintr-o briză ușoară.

Aplicat: În deschidere, curat și de citrice; mai exact, asemănător mirosului unui săpun de citrice, care pavează drumul unui mosc cald, diafan, spre mijloc.

Vezi

For Her este un mosc curat, ușor de purtat și ce face niște pași în direcția evoluției floralelor din compoziție.    Majoritatea parfumului are acea calitate unică a Moscului Egiptean și, dacă va este frică de vreun miros “murdar” de mosc, aveți în vedere că deschiderea acestui produs este foarte curată, iar moscul are un caracter mut.

Poate să fie mirosul din stadiul de mijloc, dar în nici un caz nu transmite mosc. Cred că multe persoane, care de obicei evită moscul, ar trebui să încerce Narciso Rodriguez For Her.

Uscarea se apropie cu o încălzire a moscului și cu un strop de vanilie care rotunjește amestecul.

Extra: Narciso Rodriguez For Her are două versiuni: EDT și EDP. Am mirosit doar EDP-ul din această recenzie. Se pare că EDT și EDP sunt monștrii total diferiți, EDP fiind mult mai ușor și mai apropiat de piele, în timp ce EDP este mai tare, cu o longevitate ridicată.

Citeste

Acest lucru este bun de ținut minte atunci când vrei să alegi dintre cele două versiuni.

Designul Narciso Rodriguez For Her:

Cele două concentrații ale Narciso Rodriguez For Her vin în același tip de sticlă. O sticlă înaltă, în formă de cilindru, în culorile negru sau roz, în funcție de concentrație.

EDT are o sticlă neagră, iar EDP are o sticlă roz. Aceste culori sunt inversate în cazul cutiilor, așa că asigurați-va că luați versiunea pe care o doriți.

Compoziția Narciso Rodriguez For Her:

Familia de parfumuri: Floral – Lemnoase

  • Note bază: lemn de santal, patchouli
  • Note inimă: chihlimbar, mosc
  • Note vârf: piersică, trandafir

Unde găsim Narciso Rodriguez For Her original? Cât costă?

Narciso Rodriguez For Her este o apă de parfum foarte căutată și apreciată de femei. Prețul unei ape de parfum Narciso Rodriguez For Her 50 ml este de aproximativ 250 Lei în magazinele online iar în parfumerii prețul poate să depășească 300 Lei.

Narciso Rodriguez For Her este disponibil și sub forma unor alte produse precum spray parfumat pentru corp, gel de duș, lapte de corp, apă de toaletă , cremă de corp, deospray.

Info: Narciso Rodriguez For Her este un parfum bine făcut, care stă aproape de piele. Este curat și amestecă moscul destul de bine. De fapt, îmi place acest parfum mult mai mult decât am crezut. Cu siguranță versiunea EDP merită mirosită.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu