Narciso Rodriguez Perfume For Him

Fiind un parfum cu mosc Narciso Rodriguez Perfume For Him, este un parfum destinat bărbaților blânzi și îngrijiți. Are un parfum ușor floral, așa că bărbații care îl folosesc pentru prima dată s-ar putea să-l simtă ca pe un parfum feminin.

Însă, cei care cunosc deja acest parfum știu că este un parfum complet masculin, care îi ajută să întoarcă privirile. Parfumul persistă destul de mult, deci nu trebuie reaplicat des.

Despre Narciso Rodriguez Perfume For Him

Narciso Rodriguez Perfume For Him este un parfum de lux, senzual, dar masculin care oferă o senzație plăcută, relaxantă. Parfumul se amestecă în mod natural cu pielea, fără a provoca iritații. Are un amestec perfect de ingrediente care au fost alese cu atenție astfel încât parfumul să miroase cât mai natural.

În parfum sunt incluse fructe de pădure care se așază încet fără a provoca un miros neplăcut. O caracteristică importantă a acestui parfum este că are o longevitate mare.

Yves Saint Laurent Kouros este un parfum puternic care este posibil sa ti se potriveasca mai bine asa ca vezi cum miroase și cât de mult persistă – îți place mai mult decât Narciso Rodriguez For Him?

Atunci când oamenii aleg un parfum, verifică dacă acesta este persistent. Acest parfum a fost conceput să reziste peste 5 ore. Din punct de vedere tehnic, parfumul poate dura chiar și 8 ore fără a se estompa.

Parfumul este, de asemenea, destul de accesibil, comparativ cu majoritatea parfumurilor de pe piață. În cele mai multe cazuri, un parfum la fel de bun ca acesta ar costa un pumn de bani.

Narciso Rodriguez For Him Parfum

Nu trebuie să pulverizezi prea mult parfum pentru a obține mirosul perfect. Doar 2-3 spray-uri îți vor asigura un miros plăcut timp de câteva ore. Evită să pulverizezi prea mult, pentru că parfumul ar putea deveni copleșitor pentru cei din jurul tău.

Narciso Rodriguez Perfume For Him păreri – pro și contra

Iata care sunt avantajele și dezavantajele parfumului:

Pro

  • Parfumul are o proiecție moderată, ceea ce înseamnă că va trece prin haine după ceva timp. Asta înseamnă că parfumul persistă mult timp.
  • Se topește în mod natural pe piele, și nu formează o peliculă albă când se usucă.
  • Mirosul său nu dispare cu ușurință, nici măcar în zilele ploioase.
  • Parfumul are un miros unic, plăcut.

Contra

Principalul lucru de care se plâng majoritatea clienților este că parfumul este oarecum feminin. Notele de iris și de fructe de pădure, fac ca parfumul să aibă un miros ușor feminin. Mirosul feminin va fi observat doar în primele câteva minute de la pulverizare, dar treptat, parfumul va căpăta un miros mai răcoros și mai proaspăt.

 Narciso Rodriguez Perfume For Him – merită cumpărat?

Narciso Rodriguez For Him este un parfum elegant, senzual cu note plăcute de iris și fructe de pădure. Parfumul vine într-o sticlă misterioasă, fascinantă, care atrage privitorul și ompletează perfect orice colecție de parfumuri.

Creatorul acestui parfum este Francis Kurkdijan din Takasago, care a creat și versiunea feminină a parfumului, Narciso Rodriguez for Her, împreună cu parfumierul Christian Nagel. Parfumul aromatic pentru bărbați este unic și are un miros plăcut.

Bărbații ar putea purta acest parfum ziua, când merg la birou, sau seara când ies la o cină romantică alături de o femeie frumoasă. Parfumul are un miros plăcut și persistă destul de mult.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu