Montale White Musk

Când persoanele se gândesc la “mosc”, gândurile lor tind să graviteze spre moscurile animalice, precum civetul, apoi strâmbă din nas gândindu-se la parfumieri îndrăzneți, alergând după pisici civet, în junglele lumii.

Foarte puține parfumuri încă folosesc mosc natural. Multe dintre notele de mosc din ziua de astăzi sunt sintetice și miros foarte puțin a ceva animalic.

Despre parfumul unisex Montale White Musk:

Montale White Musk În sticlă: Luminos, pur și clar. Montale White Musk miroase ca o apă ușor parfumată. Este aerat, translucid și trecător, ca și cum moleculele unui parfum fabulos ar fi cărate de vânt, înspre tine. Cu toate acestea spuse, Montale White Musk, datorită naturii sale, este ușor și trecător. Până și în sticluță, după câteva inhalări, devine greu de detectat.

Aplicat: Foarte, foarte, foarte slab. Ar trebui să fac o baie în acest parfum, ca să pot să mă apropii oarecum de potența medie de care beneficieaza alte parfumuri. Montale White Musk este un parfum fad, revigorant și pudrat.

Îmi amintește oarecum de pudra pentru bebeluși, dar mult mai drăguț și foarte clar. Nu mi se pare că acest parfum este menit să fie o entitate de sine stătătoare. Este mai mult un accent care întărește mirosul natural, parfumul Montale White Musk fiind fericit, ușor, încrezut și delicat.

Extra: Montale este o casă de parfumuri de nișă franceză, condusă de către Pierre Montale. Casa se axează pe parfumuri de lemn de agar. De asemenea, au și o linie de parfumuri obișnuite, din care face parte și Montale White Musk.

Designul flaconului Montale White Musk:

Montale White Musk flaconParfumurile Montale vin într-o sticlă de metal, cu un aspect tipic. Încă nu am ținut un produs de acest fel în mână, dar modelul este reprezentativ pentru parfumurile Montale și arată destul de atractiv.

Măcar Montale White Musk este un pas peste sticla dreptunghiulara standard, la care au aderat multe parfumuri ale caselor de nișă.

Compoziția Montale White Musk:

Familia de parfumuri: Fresh

[wpsm_highlight color=”yellow”]Note: [/wpsm_highlight]Mosc alb, violetă, ylang-ylang, mușcată.

Care este prețul Montale White Musk? Unde îl găsim?

Prețul parfumului unisex Montale White Musk pornește de la 200 Lei pentru 50 ml însă acest preț este diferit în funcție de magazinul ce îl comercializează și de ofertele acestuia. Pentru mai multe detalii despre promoții și preț puteți vedea aici:

[wpsm_list type=”check”]

  • eMag – vezi prețul aici
  • Elefant – vezi prețul aici
  • Aoro – vezi prețul aici

[/wpsm_list]

[wpsm_highlight color=”blue”]Info: [/wpsm_highlight]Discuția despre mosc aduce, probabil, una dintre cele mai comune concepții greșite. Multe persoane asociază cuvântul “mosc” cu murdar, transpirat, sau cu mirosuri neplăcute. Moscul este des folosit, în multe parfumuri, ca un fixativ de miros.

În ziua de astăzi, sunt mii de moscuri sintetice, care nu miros neplăcut, de transpirație sau animalic. Moscurile sintetice sunt exemple bune, având acea puritate clară, aproape invizibilă, care le conferă calitatea de fixative excelente pentru parfumurile moderne proaspete, clare.