Lattafa Opulent Musk

Lattafa Opulent Musk este un parfum oriental, unisex, creat pentru a mângâia simțurile femeilor și bărbaților. Acest elixir conține note incendiare și se deschide cu o aromă proaspătă și plăcută de lămâie. Mirosul lămâii învăluie aroma șofranului și intensifică mirosul moscului.

Inima parfumului este florală și foarte plăcută, în timp ce baza acestuia este una lemnoasă, cu note de rășină de brad și lemn de santal.

Despre Lattafa Opulent Musk

Lattafa Opulent Musk are o poveste încântătoare. După ce vei pulveriza parfumul pe piele, vei putea simți cât este de seducător. Parfumul debutează cu un miros citric dat de notele de lămâie cu aromă proaspătă. După ce parfumul se așază pe piele, se poate simți moscul amestecat cu șofran.

Șofranul este o notă de parfum ce se găsește în multe parfumuri unisex, Bond No. 9 New York Oud este doar unul dintre ele. Inima parfumului este compusă dintr-un buchet de iasomie, flori albe și mosc ce creează o legătură între deschiderea citrică a parfumului și baza lemnoasă.

Pareri despre parfumul Lataffa Opulent Musk

Prada Infusion D’Iris un parfum persistent pentru femei, ideal pentru a-l darui unor persoane dragi.Lattafa Opulent Musk parfum unisexDatorită buchetului floral, intensitatea parfumului scade și devine potrivit atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Mirosul florilor albe se simte destul de tare și ne amintește de Sospiro Capriccio. Datorită notelor de iasomie și mosc, Lattafa Opulent Musk devine un parfum complet, senzual și provocator.

Finisajul parfumului este creat de lemnul de santal, cedru și rășina de brad. Lemnul și rășina au fost amestecate astfel încât să se creeze un echilibru perfect și să facă loc ambrei și moscului.

Cei care poartă Lattafa Opulent Musk își pot da seama încât de la început că este un parfum intens și elegant. Deși notele din compoziția sa sunt foarte prețioase, parfumul poate fi achiziționat la un preț accesibil, mai ales în varianta de 100 ml. Designul sticlei a fost proiectat astfel încât să respecte estetica orientală.

Lattafa Opulent Musk – păreri

Pro:

  • Un parfum de calitate superioară, ce poate fi achiziționat la un preț accesibil;
  • Disponibil în recipiente de 100 ml;
  • Potrivit atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

Contra:

  • Un parfum intens, cu persistență medie.

Lattafa Opulent Musk – concluzie

Lattafa Opulent Musk parfum oriental unisexAcest parfum unisex de calitate premium poate fi inclus în categoria parfumurilor de lux. Notele lemnoase și florale sunt legate între ele printr-o notă de șofran. Deși, parfumul are un miros oriental, ambra și moscul îi conferă o aromă lejeră.

Lattafa Opulent Musk este un parfum pe gustul ambelor sexe, deoarece îmbună note care se întâlnesc în parfumurile masculine cu notele specifice parfumurilor feminine. Acest parfum arăbesc te ajută să-ți dai frâu liber simțurilor. Deși se deschide cu note citrice de lămâie, continuă cu o inimă florală și se usucă cu un finisaj lemnos.

Tom Ford Black Orchid este un parfum pentru femeile îndrăgostite de orhideea neagră – vezi de unde poți cumpăra parfumul la un preț accesibil.

Florile albe pure și inocente din deschidere, sunt învăluite în aroma picantă a șofranului. Șofranul este un condiment de lux folosit în cele mai bune parfumuri orientale. Pentru a crea un echilibru perfect, parfumierul a adăugat la baza parfumului note de mosc și ambra.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

2 comentarii la „Lattafa Opulent Musk”

Lasă un comentariu