Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540

Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540 este un parfum elegant. Francis Kurkdjian este celebru pentru simțul său fin în crearea unor capodopere ce alină simțurile. Pentru că parfumierul este obișnuit cu mirosul reglat a dorit să să le ofere consumatorilor un parfum care să le învăluie trupurile în eleganță. Astfel, a creat Baccarat Rouge 540, un parfum ce poate fi purtat atât de femei, cât și de bărbați.

Parfumierul a folosit atât note florale, cât și note lemnoase, scoțând astfel în evidență dualitatea parfumului.

Despre Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540

Baccarat Rouge 540 vine într-o sticlă atemporală cu design minimalist. În momentul în care este pulverizat, parfumul se deschide cu note florale de iasomie și șofran.

Cunoscut și sub numele de aur roșu, șofranul conferă un plus de eleganță acestui parfum ce se scaldă în flori de iasomie. Șofranul și iasomia,notele de vârf ale parfumului ne duc cu gândul la femeia gingașă, dar și la bărbatul plin de carismă.

În jurul șofranului se creează povestea acestui parfum. Simțindu-i mirosul, uităm pentru câteva secunde de realitate și ne întoarcem în mitologia greacă, unde întâlnim Zeița Zorilor care se duelează cu noaptea. De asemenea, Baccarat Rouge ne duce cu gândul și la mitologia indiană, amintindu-ne de Zeița Atotidistrugătoare.Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540 parfum unisexÎți recomand să citești și despre Nasomatto Black Afgano – un parfum puternic cu miros de chihlimbar, tămâie, patchouli și vanilie.

Șofranul și iasomia se completează reciproc și creează un întreg. Astfel, parfumul își lasă amprenta pe ținuta regală pe care o poartă femeia sau bărbatul la un eveniment nocturn.

Notele de mijloc includ ambra cenușie și lemn de chihlimbar. Aroma lemnoasă și dulceagă a lemnului de chihlimbar se amestecă cu mirosul dulceag și rafinat al ambrei cenușii.

Acest parfum are o aură misterioasă, dată de lemnul de chihlimbar cu tentă de mosc. Spre final, ambra cenușie are o armă de cenușă, creând astfel un tablou misterios. Inima parfumului reușește să seducă prin intensitatea sa.

Notele de bază ale Baccarat Rouge 540 sunt rășina de brad și lemnul de cedru. Ele conferă persistență acestei esențe. Datorită lor, întregul parfum se simte proaspăt și elegant. Baccarat Rouge 540 reușește să trezească toate simțurile.

Baccarat Rouge 540 păreri

Pro:

  • Mirosul este intens și persistent
  • Parfumul este versatil și poate fi folosit atât de femei, cât și de bărbați
  • Baccarat Rouge 540 face parte din categoria parfumurilor de lux

Contra:

  • Are un preț cam ridicat și nu își permit mulți să îl cumpere

Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540 unisex

Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540 – concluzie

Baccarat Rouge 540 a fost alcătuit din perechi de note pentru a scoate în evidența legătura dintre femeie și bărbat. Atunci când cei doi parteneri se unesc, creează un întreg și reușesc să impresioneze prin puterea și frumusețea lor.

Bărbații curajoși care caută un parfum potrivit pentru lunile călduroase ar putea încerca Diesel Only The Brave.

Parfumul Baccarat Rouge 540 este precum un joc erotic plin de mister care vrea să surprindă atât diferențele dintre cele două sexe, cât și asemănările. Francis Kurkdijan a creat acest parfum unisex care ne duce cu gândul la regii și reginele de pe vremuri.

Baccarat Rouge 540 este acel parfum care te îndeamnă să-ți trăiești viața după propriile reguli și să pui suflet în tot ceea ce faci.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu