Nasomatto Black Afgano

Nu am crezut niciodată că o să caut pe internet informații despre hașiș pentru a scrie un review la un parfum, dar pentru a face o analiză a parfumului Nasomatto Black Afgano a trebuit să o fac și pe asta.

Nasomatto Black Afgano este un parfum pur, care încearcă să reproducă efectele hașișului și poate chiar, mirosul său real. Ingredientele parfumului nu sunt dezvăluite, de aceea unui fac glume pe seama compoziției parfumului, spunând că acesta conține un pic de hașiș.

Vezi

Unii oameni însă chiar cred că Nasomatto Black Afgano conține hașiș sau canabis. Potrivit blogului Nathan Branch, în momentul în care Black Afgano a fost lansat, s-a vorbit mult despre modul în care parfumierul Alessandro Gualtieri a petecut câțiva ani făcând diferite experimente cu hașișul din Afghanistan pentru a face un parfum care să miroase asemănător cu acest drog.

Amouage Imitation Man este o apă de parfum cu note de piele – vezi cum miroase și câte ore persistă.

Totuși, el respinge ideea conform căreia, în compoziția parfumului Black Afgano ar exista hașiș. Foarte mulți oameni șe așteptau să miroasă a canabis folosind parfumul Black Afgano și au fost foarte dezamăgiți.

Nu am consumat niciodată droguri de niciun fel și nu știu cum miroase hașișul.

Cum miroase Nasomatto Black Afgano?

Am fost păcut surprins să descopăr mirosul parfumului Black Afgano. Pe scurt Nasomatto Black Afgano este un parfum ce miroase a chihlimbar, oud, tâmâie, labdanum, tutun, patchouli și vanilie. Un parfum puternic, oriental și îndrăzneț.

Citeste

Notele oficiale ale parfumului sunt necunoscute, însă pe internet mulți își dau cu părerea despre comoziția acestuia. Am și eu propria mea versiune: cafea, oud, tămâie, tutun, labdanum, plante, fructe uscate, lemn, vetiver, vanilie, patchouli, chihlimbar și benzoin.

Parfumul Nasomatto Black Afgano se deschide cu o explozie de cafea și oud, urmată rapid de un miros de tutun, zmeură, cireșe, labdanum și tămâie. Deschiderea parfumului este destul de încântătoare. Cafeaua se simte precum boabele proaspăt prijăjite.

Aș crede că labdanum este responsabil pentru nuanțele de piele din Black Afgano, deși pe pielea mea nu sunt dominante. De asemenea, sunt destul de sigur că există și patchouli în compoziția acestui parfum.

La 40 de minute de la pulverizare, parfumul începe să se schimbe. Notele devin neclare și se suprapun reciproc. Cafeaua, oudul, zmeura, tutunul și labdanum sunt încă acolo, dar și-au pierdut mirosul intens. Cu fiecare oră care trece, parfumul devine din ce în ce mia subtil. După aproximativ 150 de minute, cafeaua se estompează complet, iar patchouli devine mult mai vizibil, în timp ce o notă de ciocolată se strecoară în amestec.

După alte 60 de minute, apare un indiciu de vanilie care devine din ce în ce mai proeminent. Spre final, parfumul miroase doar a patchouli amestecat cu chihlimbar.

Una peste alta, am putut simți parfumul Nasomatto Black Afgano pe pielea mea în jur de 10.5 ore. Înainte de a încerca parfumul auzisem zvonuri că acesta ar persista chiar și 36 de ore, unii oameni susținând că Black Afgano are o longevitate monumentală.

Nasomatto Black Afgano – merită cumpărat?

Nasomatto Black Afgano este un parfum minunat, dar nu pot să spun că atunci când l-am mirosit mi-a dat lumea peste cap. Nu mă face să mă simt ca un rebel periculos pe care toți băieții îl invită la un pahar.

Recomand să citești despre Diesel Only The Brave – un parfum creat pentru bărbații curajoși, potrivit pentru lunile calde de vară și primăvară.

Părerile oamenilor despre acest parfum sunt foarte interesante. Unii adoră să laude duritatea periculosă a parfumului, în timp ce alții par să urască parfumul. Se pare că unii oameni seprau să obțină hașiș sub formă de parfum, atunci când au cumpărat Nasomatto Black Afgano, de aceea au fost atât de dezamăgiți.

Nasomatto Black Afgano – concluzie

Nasomatto Black Afgano este un parfum complex ce se deschide cu note de oud, tămâie, tutun, cafea și labdanum. Nu este un parfum îndrăzneț și nu are efectele și mirosul hașișului, deci nu te aștepta să intri într-o stare eurofică atunci când porți acest parfum.

Totușim Nasomatto Black Afgano nu se simte la fel pe pielea tuturor. Din cauza notei de tutun, acest parfum poate mirosi uneori a scrumieră plină cu chiștoace vechi de țigări. Chiar un prieten de-al meu a încercat parfumul și mi-a spus că pe pielea lui miroase a țigări expirate.

De aceea, recomand să încerci parfumul pe pielea ta înainte de a-l cumpăra, pentru a nu avea o surpriză neplăcută. Dacă îți place cum miroase, chiar și după câteva ore, atunci poți să-l cumperi.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu