Montale Chypre Vanille – parfum unisex

Pe cât de rușinos este, nu îmi amintesc cum miroase linia de parfumuri Oud ale Montale. Niciunul dintre ele. Deși, îmi fac drum încet în acea direcție. Pe drum, mai întâi iau altele. În particular, parfumurile Montale clare, mai albe, care prind acea parte din mine care vrea să miroasă proaspătă și curată.

Despre parfumul Montale Chypre Vanille:

Montale Chypre VanilleÎn sticlă: Ușor și verde, un parfum foarte plăcut și curat. Gândiți-va la proaspăt, abia ieșit din duș, cu accente florale ușoare și agreabile.

Aplicat: Montale Chypre Vanille este un parfum floral de o frumusețe calmă, cu o esență albă și aerată. Un oarecare caracter de săpun iese la iveală în deschidere, rămânând pe măsură ce mirosul îmbătrânește. Tămâia folosită în Montale Chypre Vanille nu este cea obișnuită.

A fost curățată până în punctul în care este greu de recunoscut, prezentând un concept neobișnuit, dar plăcut, in timp ce ajută la uscarea vaniliei. Montale Chypre Vanille reduce din dulcele vaniliei, făcându-l mai ascuțit și mai clar, ceva la care nu m-aș fi așteptat de la această notă.

Dar nu ar fi nici prima, nici ultima dată când greșesc. Parfumul Montale Chypre Vanille are și o oarecare pudră, care rămâne pe fundal și îți amintește, din când în când, că este acolo. Uscarea este plăcută, curată, cu un miros uscat de lemn și cu o amintire clară a vaniliei de bază. Uscarea îmi amintește un pic de accentele Guerlain-urilor clasice.

Extra: Montale este recunoscut pentru parfumurile diverse, care trec prin game variate de culori, stiluri și mirosuri, fiind bazate pe oud.

Designul Montale Chypre Vanille:

Montale Chypre Vanille sticlaÎmbuteliat într-un mod similar cu alte parfumuri Montale, Chypre Vanille este prezentat într-o sticlă albastru închis încântătoare, cu un capac și un pulverizator din metal.

Compoziția Montale Chypre Vanille:

Familia de parfumuri: Chypre

  • Note bază: iris, lemn de santal, tonka, vetiver
  • Note mijloc: tămâie, vanilie, chihlimbar
  • Note vârf: trandafir

Cât costă Montale Chypre Vanille și unde îl găsim?

Prețul parfumului Montale Chypre Vanille este unul foarte bun pentru calitatea și persistența parfumului. De exemplu, pentru 100 ml plătim aproape 300 Lei dar bineînțeles că prețul poate fi diferit în funcție de magazine și promoțiile acestora. Mai multe detalii despre prețuri și ofertele curente puteți vedea aici:

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu