Yves Saint Laurent Caban

De mult nu ne-am mai văzut, YSL. Cel mai mult din vina mea. Astazi eram în căutarea parfumului Yves Saint Laurent Caban, asta dupa ce l-am zarit si m-am indragostit de sticla lui si de estetica minimalista.

Detalii despre parfumul unisex Yves Saint Laurent Caban:

Yves Saint Laurent CabanIn flacon: este dulce, trandafiriu si profund ca o dulceata de trandafiri care inoata in vanilie si putin spre picant.

Aplicat: parfumul Yves Saint Laurent Caban este un parfum dulce chiar mai mult decat m-as fi asteptat. Dupa prima aplicare, iti da o senzatie de dulce si o mica zvacnire picanta se simte in el. Imediat se simte vanilia si o aroma dulce de caramel care abunda in intreaga experienta.

Yves Saint Laurent Caban se indulceste la mijloc cu o nota in plus de trandafir si o mireasma de lemn dulce. Mirosul picant este persistent iar cel de trandafiri este mai greu, dar tinde sa se piarda dupa un timp si in final, este mirosul picant cu o placuta atingere de trandafir care aduce mireasma.

In plus: Nu stiu nimic despre ce e nou in materie de moda. Stiu doar ca Yves Saint Laurent Caban este un parfum relativ nou lansat de YSL. Este unul din cei cinci membri de parfumuri din colectia YSL Le Vestiare de Parfum.

Designul Yves Saint Laurent Caban:

Pur și simplu iubesc sticla, imi aminteste de estetica simpla si clasica, dar in acelasi timp de lux.

Compoziția Yves Saint Laurent Caban:

Familia de parfumuri – dulce floral.

[wpsm_list type=”star”]

  • Note bază: lemn de santal, boabe tonka, patchouli
  • Note mijloc: osmanthus, olibanum
  • Note vârf: elemi, piper negru, piper roz

[/wpsm_list]

Găsim Yves Saint Laurent Caban în România? Care este prețul acestuia?

Din păcate eu încă nu am găsit parfumul Yves Saint Laurent Caban la noi în țară. Îl găsiți cu siguranță pe siteurile străine însă acestea trebuie să fie de încredere și aveți mare grijă la parfumurile contrafăcute.

Yves Saint Laurent Caban este un parfum de lux iar prețul acestuia este unul pe măsură. La noi găsim alte parfumuri marca YSL iar pentru mai multe detalii despre prețurile acestora puteți intra aici:

[wpsm_list type=”check”]

  • eMAG – vezi alte parfumuri YSL și prețuri aici:
  • Elefant – vezi alte parfumuri YSL și prețuri aici:
  • Aoro – vezi alte parfumuri YSL și prețuri aici:

[/wpsm_list]

[wpsm_highlight color=”green”]Info: [/wpsm_highlight]Acesta este un parfum floral foarte bine facut de calitate. Un parfum care ar putea foarte bine fi un placut cadou de ziua indragostitilor pentru un impatimit de parfumuri dulci. In prezent parfumul Yves Saint Laurent Caban poate fi cumparat din Bergdorf Goodman si se vinde pentru 250 de dolari.