Tom Ford Ombre Leather

Tom Ford Ombre Leather este un parfum celebru, cu o inimă florală. Notele de mijloc florale creează un contrast dinamic între natura puternică a bărbatului și structura sentimentală a femeii. Pielea întunecată se amestecă cu iasomia dulce, iar notele condimentate reduc din intensitatea pielii. Parfumul miroase bine pe piele, fără a fi ostentativ.

Ombre Leather este un parfum linear, la fel ca toate parfumurile Tom Ford, fiind potrivit atât pentru ținutele de zi, cât și pentru cele de seară.

Despre Tom Ford Ombre Leather

Tom Ford Ombre Leather este un parfum cu o aură plăcută, potrivit atât pentru femei cât și pentru bărbați. Combinația de pielărie, lemn și mușchi condimentată cu flori de iasomie creează un parfum atrăgător. Este suficient să pulverizezi parfumul o singură dată pe piele pentru a te îndrăgosti de mirosul său.

Ombre Leather a fost creat pe gustul iubitorilor de parfumuri unisex. Note de piele se simte de la început până la sfârșit, transformând parfumul într-un desert cremos și dulce. Iasomia Sambac se simte și ea destul de puternic odată ce pielea se retrage în fundal, adică după aproximativ 30 de minute.

Deși parfumul este destul de echilibrat, după doar 60 de minute când începe să elibereze notele penetrante,  se simte un pic cam agresiv. Tom Ford Ombre Leather este perfect pentru zilele de toamnă, când temperaturile ajung la maximum 20 de grade.Tom Ford Ombre Leather parfumAcest parfum cu miros echilibrat se deschide cu acorduri de cardamom, după care continuă cu note de iasomie și pielărie. Notele de bază includ muschi, patchouli și ambra. Combinația de note dezvăluie un parfum potrivit atât pentru femei cât și pentru bărbați. Parfumul unisex Ombre Leather poate fi purtat de persoanele de toate vârstele, deoarece este mult mai echilibrat decât multe dintre parfumurile Tom Ford.

Acest parfum reușește să-i fascineze pe toți cei care-i simt mirosul. Notele de pielărie sunt acoperite ușor de cele de cardamom, mușchi și patchouli. Ombre Leather are un miros rafinat și elegant și o proiecție fină, ușor cremoasă.

Notele de pielărie se estompează după aproximativ câteva ore, iar spre final se simte un miros de piele picantă.

Guerlain Habit Rouge este o apă de toaletă cu note de citrice și santal – citește mai multe despre compoziția sa.

Am putea spune despre Ombre Leather că este un parfum de calitate, da nu foarte excentric. Totuși, reușește să mângâie simțurile fără deranja prin notele sale florale.

Elixirul vine într-o sticlă de culoare neagră pe care este încorporată o etichetă din piele cu numele parfumului. Este o sticlă un un design plăcut ce completează perfect orice colecție de parfumuri.

Tom Ford Ombre Leather – păreri

Pro:

  • Un parfum cu miros dulce de pielărie;
  • Potrivit atât pentru femei cât și pentru bărbați;
  • Un parfum de calitate, îndrăzneț și vibrant.

Contra:

  • Este un parfum lipsit de originalitate, inspirat din colecția Private Blend.

Tom Ford Ombre Leather parfum unisexRecomand să citești și despre Tom Ford Noir – vezi cum miroase acest parfum pentru bărbați.

Tom Ford Ombre Leather – concluzie

Ombre Leather este un parfum complex liniar, ce se deschide cu note de cardamom. Deși este dulce, nu este foarte provocator, însă are o persistență remarcabilă. Intensitatea parfumului scade odată cu trecerea timpului.

Cei care vor purta acest parfum, vor fi destul de senzuali și de provocatori și se vor bucura de o aură unic.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu