Tom Ford Noir

Cred că Tom Ford este foarte îndrăgostit de parfumul Guerlain Habit Rouge, pentru că am am simțit mirosul lui atât în Private Blend Bois Rouge, cât și în Tom Ford Noir. Poți compara acest parfum cu alte parfumuri din colecția Ford sau cu alte parfumuri orientale, dar dacă vei mirosi Habit Rouge, îți vei da seama că între cele două parfumuri există mult mai multe asemănări.

Vezi

De la notele de vârf citrice până la notele de bază ce includ boabe de tonka și vanilie, Noir copiază destul de bine parfumul Guerlain Habit Rouge. Dar, din fericire, Tom Ford Noir nu este o copie plictisitoare, neplăcută, ci una foarte bună, pe care mulți bărbați o adoră.

Despre Tom Ford Noir

Tom Ford este un bărbat care pune preț pe calitate. Linia sa de parfumuri este opulentă și elegantă. Tom Ford Noir a fost lansat în 2012 și este descris ca fiind un parfum picant aromatic. Acest parfum scoate în eviedență caracteristicile bărbatului elegant și rafinat.

Parfumierul Olivier Gillotin, cel care a creat parfumul Noir, folosește o mulțime de contraste orbitoare. Vei experimenta toate aceste constraste, pe măsură ce parfumul se usucă. În primul rând, bergamota și ierburile se simt foarte tare, însă acordul floral de trandafir, iasomie și iris este destul de blând și catifelat.

Vezi

Oricât mi-aș dori să spun că parfumul Guerlain Habit Rouge era suficient, nu pot să o fac pentru că Tom Ford chiar a făcut o treabă minunată când a creat parfumul Noir, inspirat de Guerlain Habit Rouge. Spre deosebire de clasicul Tom Ford for Men, Noir este mult mai dramatic. Pe acesta din urmă, pot să spun că îl ador.

Cum miroase parfumul Tom Ford Noir?

Parfumul se deschide cu note de vârf de bergamotă, piper roz, chimen și verbenă, de aceeea este ușor amar la început. Îmi place faptul că se simte ușor pudrat în deschidere. Pe măsură ce notele inițiale se estompează, parfumul devine mai pudrat și învăluie purtătorul într-un amestec de trandafir și iris.

Există ceva masculin ascuns sub notele florale, care ne amintește că Noir a fost creat pentru bărbați, chiar dacă parfumul poate fi considerat unisex. Multe femei l-au încercat și au fost încântate de mirosul său plăcut.

Apoi, vine partea cea mai bună, baza. Baza parfumului este creată din vanilie, opoponax, chihlimbar și vetiver.

Note de parfum:

  • Note de vârf – bergamotă, verbena, chimen, piper roz
  • Note de mijloc – piper negru, nușcoară, irisc, geranium, trandafir bulgăresc
  • Note de bază – opoponax, chihlimbar, frunze de patchouli, vetiver, civet și vanilie

Unde poate fi purtat parfumul Tom Ford Noir?

Acest parfum incredibil de plăcut, este potrivit atât pentru un eveniment important la care mergi îmbrăcat în costum, cât și pentru o seară petrecută acasă, în pijamale. Nu cred că am încercat un parfum bărbătesc mai bun decât acesta în ultimul timp.

Intenționez să-i ofer cadou soțului meu parfumul Noir și să-l mai folosesc și eu din când în când. Chiar dacă Noir este un parfum pentru bărbați, cred că și femeile ar putea să-l folosească la fel de bine.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu