Guerlain Habit Rouge – Apă de Toaletă

Uneori, când persoanele aud o femeie recunoscând că poartă un parfum de bărbați, sunt surprinși, ca și cum ar fi ceva scandalos. Și nici nu începeți cu modul în care reacționează lumea când un bărbat recunoaște că poartă un parfum de femei.

Adevărul este că parfumurile nu sunt constrânse de gen. Deși unele parfumuri pot fi considerate feminine sau masculine, ultimul cuvânt este avut de către individ. Dacă vă place, folosiți-l. Guerlain Habit Rouge este unul dintre aceste parfumuri care, dacă este pe placul vostru, purtați-l.

Câteva detalii despre Guerlain Habit Rouge:

Guerlain Habit Rouge În sticlă: Citrice de mosc, în deschidere. După o lună de mirosit parfumuri moderne, am fost pregătită pentru acest lucru. Deja pot să detectez guerlainescul minor în acest produs, pe măsură ce moscul mă îndeamnă să continui să îl testez.

Aici vei gasi pretul pentru Habit Rouge apa de parfum

Aplicat: Citricele se deschid cu o luminozitate briliantă. Știu că versiunea Guerlain Habit Rouge pe care o miros nu este la fel ca aceea mult-iubită, lansată în 1965, dar încă este un parfum complex și foarte plăcut.

Partea cea mai bună vine după citrice, pe măsură ce Guerlain Habit Rouge se transformă în santal și florale puternice, dar nu acaparatoare.

Scorțișoara iese și ea la iveală, intrând și ieșind din poză, continuând acest lucru până la uscare. Vanilia apare la uscare, când Guerlain Habit Rouge decide că este timpul să plece.

Ceva dens și cu note de piele intră în scenă, împreună cu vanilia, în timp ce parfumul devine mai afumat, cu o întunecime care semnalează că se trage cortina. Va fi dificil să găsiți un miros ca acesta printre cele mai recente lansări ale caselor moderne. Guerlain Habit Rouge rămâne frumos și în reformulările sale.

Parerile barbatilor despre apa de toaleta Habit Rouge

Extra: Des comercializat și considerat un parfum bărbătesc, Guerlain Habit Rouge, pentru mine, este mai mult unisex. Are acea dulceață, care la uscare este masculină, în deschidere unisex, iar în inimă – feminină.

Dacă vreți un parfum exclusiv masculin, căutați în altă parte. Dacă sunteți în căutarea unui parfum unisex plin de frumusețe, care a rezistat testului timpului, alegeți Guerlain Habit Rouge.

Designul Guerlain Habit Rouge:

Guerlain Habit Rouge flaconVersiunea apă de toaletă Guerlain Habit Rouge pe care am testat-o, are un model foarte simplu. O sticlă dreptunghiulară. O etichetă roșie, un capac de plastic și metal. Nimic extravagant, nimic exagerat.

Mi-ar fi plăcut să văd cum erau construite versiunile mai vechi, dar ambalajul EDT a fost și el destul de plăcut. Fără franjuri, clopoței, fluiere sau alte mecanisme. Îmi place așa.

Compoziția Guerlain Habit Rouge:

Familia de parfumuri: Orientale

[wpsm_list type=”star”]

  • Note bază: ambră, benzoin, piele, mușchi, vanilie, Galeopsis landanum
  • Note mijloc: trandafir, cedru, lemn de santal, scorțișoară, garoafă, iasomie, patchouli
  • Note vârf: busuioc, portocală, citrice, lemn, bergamotă

[/wpsm_list]

Unde găsim Guerlain Habit Rouge? Cât costă?

Guerlain Habit Rouge poate fi găsit în flacoane de 50 ml, 100 ml și 200 ml. Prețul pentru apa de toaletă Guerlain Habit Rouge 100ml pornește de la 200 de Lei și poate suferi modificări în funcție de magazinul ce îl comercializează și cantitatea produsului. Mai multe detalii despre ofertele magazinelor online puteți vedea aici:

[wpsm_list type=”check”]

  • eMAG – mai multe detalii despre preț aici:
  • Aoro – mai multe detalii despre preț aici:
  • Elefant – mai multe detalii despre preț aici:

[/wpsm_list]

[wpsm_highlight color=”yellow”]Info: [/wpsm_highlight]Am alergat după aces parfum pentru un timp, știind că este încântător. Uscarea îmi amintește un pic de Shalimar, dar ceva mai animalic și mai dur; cred că din cauza pielii.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu