Parfumuri oriental condimentate – de ce sunt atât de căutate?

Este acea perioadă a anului în care oamenii vânează parfumuri. Aceștia caută parfumuri grele, balsamice, cunoscute sub numele de parfumuri orientale. De secole, oamenii folosesc acest gen de parfumuri. Oamenii asociază parfumurile orientale cu chypre.

Însă parfumurile orientale au evoluat cu timpul. Potrivit experților, este posibil ca parfumurile orientale să se dezvolte și să se schimbe în următorii ani.

Parfumurile orientale nu au un miros specific, în schimb sunt compuse dim mai multe ingrediente. Aromele orientale pot fi clasificate în benzoin, rășină, lemn, condimente și vanilie. Parfumurile pot evoca multe amintiri exotice.

Cele mai bune parfumuri oriental condimentate

Prin definiție, parfumurile condimentate au un miros caracteristic. Scorțișoara și cuișoarele sunt două condimente întâlnite frecvent în parfumuri. Alte ingrediente, mai puțin utilizate în parfumuri sunt nucșoara, piperul și cimbru.

Vezi

Scortisoara, un condiment dulce și senzual este utilizat pe scară largă în industria alimentară, dar, de asemenea, face diferența între parfumuri. Scorțișoara se amestecă bine cu notele de citrice în parfumuri. Există mulți oameni care își fac propriile parfumuri de scorțișoară, acasă.

Cuioarele sunt utilizate pe scară largă atât în industria alimentară, cât și în parfumerie, la fel ca scorțișoara. Sunt utilizate și în medicină, pentru că au proprietăți calmante.

Parfumurile orientale condimentate sunt destinate sezonului rece, de iarnă. Multe branduri investec în parfumuri orientale picante.

Femeile tinere ar trebui să aleagă parfumuri orientale condimentate cu cuișoare, piper roz și scorțișoară. Aceste ingredient sunt întâlnite frecvent în bucătărie. Piperul roz și cuișoarele produc un parfum intens care nu poate fi întâlnit în altă parte.

Poti sa citesti mai multe despre parfumurile Guerlain si sa vezi daca este vreunul potrivit gusturilor tale.

În unele parfumuri sunt amestecate arome picante orientale cu note florale. Notele florale comune în parfumurile orientale condimentate sunt mandarina, bergamota și orhideea.

În general, femeile care tânjesc după mirosuri senzuale și calde vor găsi interesant parfumul oriental condimentat.

Pe de altă parte, bărbații trebuie să caute parfumuri oriental condimentate cu mai mult farmec. Ar trebui să aleagă parfumurile care amestecă vanilia cu rășini. Unele dintre cele mai bune parfumuri orientale condimentate din lume conțin chihlimbar.

Citeste

Vanilia este o notă de parfum renumită, care a câștigat milioane de inimi cu parfumul său dulce și ademenitor care amintește de copilărie. Producția de vanilie naturală este un proces lung și costisitoare, dar multe case de parfumuri folosesc versiunea sa sintetică.

Chihlimbarul fermecător este un alt ingredient perfect pentru parfumurile ingrediente. Există multe parfumuri de chihlibar impresionat de puternice.

Bărbații aventurieri care vor să facă o impresie bună, aleg parfumurile orientale condimentate.

În general, parfumurile oriental condimentate resprezintă o investiție excelentă. Aceste parfumuri au note puternice. Fie că vorbim de notele de vârf, de inimă sau de bază, acestea sunt extrem de puternice.

Acesta este motivul pentru care parfumurile orientale (condimentate) sunt renumite în rândul bărbaților și femeilor. Aceste parfumuri nu pot fi utilizate zilnic, dar sunt perfecte pentru ocazii speciale.

Nicio colecție de parfumuri nu este completă, fără un parfum oriental. Nu este de mirare că parfumurile orientale sunt printre cele mai bine vândute parfumuri din întreaga lume. Nu este nicio surpriză, deoarece aceste parfumuri calde și sexy persistă foarte mult.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu