Serge Lutens Chergui – Eau de Parfum

Serge Lutens Chergui este numit după vantul care bate în Maroc vara (Chergui), este un parfum oriental, foarte aromat, cu un bol mare de lemn de santal, al Serge Lutens.

Despre mirosul parfumului unisex Serge Lutens Chergui:

Serge Lutens Chergui ambalajÎn sticlă: Aromat și de miere foarte dulce, cu o idee de santal. Miroase absolut încântător.

Aplicat: O explozie de miere aromată, cu o dulceață ușoară și un lemn de santal cald, care persistă în deschidere și creează acest parfum oriental încântător, lemnos și aromat.

Pe măsură ce Serge Lutens Chergui se maturează, își pierde puțin din calitatea sa mieroasă, luând o notă de vanilie afumată și transformând-o într-un aspect lemnos, în timp ce își menține aroma, cu lemnul puternic și mierea care se dizolvă încet.

Serge Lutens Chergui abordează o transformare ciudată, care îl trimite dintr-o familie de parfumuri, în alta. În timp ce mierea se estompează, ambra se agață de barcă, dar nu se compară în frumusețe cu mierea.

Acest parfum se transformă într-un miros lemnos, cu o idee de mirodenii în stadiul de mijloc. Uscarea este la fel, în timp ce vanilia se estompează în favoarea notelor lemnoase mai puternice și unei note persistente de mirodenii.

Extra: Serge Lutens Chergui a fost compus de Christopher Sheldrake. Conceptul lui Chergui s-a bazat pe invocarea imaginii acelui vânt cald, uscat, din deșert. Nu sunt sigură că simt vânt de deșert în acest parfum, ci miros mai mult un șemineu, într-o cabană confortabilă, în mijlocul iernii.

Designul Serge Lutens Chergui:

Serge Lutens CherguiCa de obicei, este îmbuteliat într-o sticlă înaltă, atractivă, cu o etichetă simplă care identifică numele parfumului și al casei. Îmi place când o linie face sticle perechi pentru parfumurile lor. Îi dau colecţionarei din mine un pic mai mult imbold să le cumpere pe toate și să le pună la rând, într-un mod îngrijit.

Compoziția Serge Lutens Chergui:

Familia de parfumuri: Lemnoase Orientale

Note: Miere, mosc, tămâie, frunze de tutun, zahăr de fân, chihlimbar, iris, trandafir, lemn de santal.

Informații despre prețul Serge Lutens Chergui și unde poate fi găsit:

Prețul parfumului Serge Lutens Chergui este de aproximativ 300 Lei pentru 50 ml. Este un parfum destul de scump însă cu siguranță nu vor fi bani aruncați. Parfumul este disponibil atât în magazinele online cât și în parfumerii însă eu l-am văzut doar în varianta de 50 ml.

  • Aoro – mai multe detalii despre preț aici:
  • Elefant – mai multe detalii despre preț aici:

Info: Multe persoane din comunitatea parfumurilor par să fie dezamăgite de Serge Lutens Chergui și am remarcat că multe dintre recenziile dezamăgite menționează că acesta este un parfum oriental relativ banal.

Mi s-a părut că Serge Lutens Chergui a fost încântător, poate un pic obișnuit, dar cu siguranță nu este parfumul prezentat ca o invocare a deșertului. Dar a fost o încercare vitează, cu o poveste frumoasă, fiind un parfum bun, care miroase fantastic. Oarecum ca o versiune mai ușoară a Opium.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu