Atelier Cologne Gold Leather – o combinatie speciala de note! Recenzie

Atelier Cologne Gold Leather este un parfum cu o concentrație de 18% ulei de parfum, ceea ce înseamnă că are o longevitate destul de mare. Acest parfum este unul dintre preferatele mele. Este un parfum plăcut. Imediat după ce îl pulverizezi pe piele simți ca și cum te-ai scălda într-o cadă plină de rom.

După aproximativ o oră, poți simți notele de ecualipt. Când parfumul se usucă, poți simți notele de piele și oud.

Deși Atelier Cologne a promit să creeze o colonie cu arome de piele a creat, din punctul meu de vedere, un parfum ce seamănă cu o băutură alcoolică cu câteva note de piele.

Vezi

Atelier Cologne Gold Leather este un parfum unisex și este potrivit atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Are note de portocală amară, șofran india, rom, prună, eucalipt, cedru, piele și oud.

Despre Atelier Cologne Gold Leather

Atelier Cologne Gold Leather este un parfum plăcut. Miroase ca un vin de prune cu note de scorțișoara și nucșoară care a fost turnat peste o piele moale.

Este un parfum grozav pentru Craciun și zilele de iarnă. Totuși, poate fi purtat și în nopțile de primăvară și vară, deoarece este un parfum sexy și bine aerisit.

Aici

Eucaliptul se poate simți doar aproximativ 10-15 minute după aplicarea parfumului. Apoi apare acea aromă picantă de vin de prune și de piele și se păstrează ore în șir. Oud-ul este ușor, dar foarte vizibil.

Prima oară când am deschis acest parfum, am presupus că are un miros puternic. Însă, am descoperit că este destul de rafinat, ba chiar aș putea spune că este unul dintre cele mai ușoare parfumuri de piele pe care le-am încercat.

Atelier Cologne Gold Leather – caracteristici

Gold Leather este unul dintre cele mai îndrăznețe parfumuri din portofoliul Atelier Cologne. Purtând acest parfum te vei putea bucura de un moment de extaz și magie. Sigur vei reuși să întorci privirile celorlalți când te vei da cu acest parfum deosebit.

Alchimiștii au privit adânc în globurile lor magice pentru a găsi o modalitate de a transforma materia de bază în aur. Atelier Cologne a reușit cumva să transforme pielea în aur. Are un parfum dulce, pătrunzător și puternic. Este incredibil de senzual, sofisticat, dar delicat în același timp, de aceea este iubit atât de bărbați, cât și de femei.

Compoziția parfumului

Atelier Cologne Gold Leather aparține grupului de parfumuri pieloase.

  • Note de vârf – piele și oud
  • Note inimă – bergamotă
  • Note de bază – davană

Davana, care persistă mult timp pe piele este o plantă aromatică ce crește în India. Poți simți mirosul ei ore întregi.

Recomand sa citesti si despre Cedrat Envirant de la Atelier Cologne sa poti face o comparatie intre acestea doua. Daca le vei incerca, te asteptam cu o parere despre aceste doua parfumuri, sau despre altele, bineinteles.

Concluzii Gold Leather

Parfumul unisex Gold Leather fabricat în Franța doar din ingrediente de înaltă calitate este puternic, carismatic și sofisticat. Acest parfum atemporal, cu miros de piele este potrivit pentru bărbați și femei și conține 18% uleiuri aromatice.

Poți simți parfumul ore întregi după ce l-ai pulverizat pe piele. Pentru a rezista mai mult, este recomandat să pulverizezi în zonele în care se simte pulsul, la încheietura mâinii, în spatele urechilor și pe gât.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu