Atelier Cologne Pomelo Paradis review

Atelier Cologne Pomelo Paradis este un parfum unisex, lansat în 2015. Acest parfum se deschide într-un mod promițător – timp de câteva secunde după ce aplic parfumul pe piele simt că inspir parfumul livezilor de citrice, iasomie și ierburi. Ador acest parfum plăcut.

Nota de grapefruit este răcoritoare și îndulcită de un accent de trandafir. Pentru un parfum de citrice, persistă destul de mult, dar nici pe departe la fel de mult ca Orange Sanguine sau Cedrat Envirant – două parfumuri concentrate pe citrice pe face fanii Atelier Cologne le cunosc deja.

Atelier Cologne Pomelo Paradis poate fi perfect pentru cei care caută un parfum de grapefruit pur, ușor de purtat, potrivit pentru zilele fierbinți de vară.

Despre Atelier Cologne Pomelo Paradis

Atelier Cologne Pomelo Paradis a fost creat de parfumierul Ralf Schwieger și este menit să ofere prospețimea magică a coloniei și puterea durabilă a apei de parfum.

Acest parfum este un amestec suculent de portocale, pomelo și coacăze negre. Are o aromă minunată de coajă de lime.

La început se poate simți floarea de portocal și menta, după aproximativ 30-40 de minute, totul se estompează și rămâne un miros de mosc și chihlimbar.  Acest parfum este disponibil în variante de 30 ml, 100 ml și 200 ml.

Cum miroase?

Așa cum m-am așteptat, Pomelo Paradis miroase a grapefruit încă de la început. Este foarte dulce, dar fresh. Acest parfum de pomelo, îndulcit cu mandarine este plăcut și ușor de purtat. Pomelo Paradis este o altă dovadă că Atelier Cologne știe să lucreze cu citricele și o face foarte bine.

Este posibil să nu fie la fel de bun ca parfumul de citrice Pamplelune al lui Guerlain, dar este destul de plăcut.

Compoziție parfum Pomelo Paradis

Pomelo Paradis este un parfum citric, unisex. Parfumul conține peste 90% ingrediente naturale de înaltă calitate, recoltate din lumea întreagă.

  • Note de vârf – pomelo, mandarină din Capabria, coacăze negre din Burgundia
  • Note de mijloc – floare de portocal, mentă din China și trandafir bulgăresc
  • Note de bază – chihlimbar, vetiver din Haiti și iris din Toscana

Atelier Cologne Pomelo Paradis este un parfum proaspăt și înălțător. Trandafirul nu este foarte proeminent, însă mirosul proaspăt de mentă se simte destul de bine.

Recomand sa citesti si despre Rose Anonyme tot un parfum unisex marca Atelier Cologne pe care merita sa il incercati.

Vetiverul este foarte bine amestecat, deci nu se sime prea puternic. Notele citrice sunt volatile, așa că nu vă așteptați ca aroma suculentă să persiste foarte mult timp.

Concluzii

Pomelo Paradis este un parfum suculent, delicios, ușor și miroase foarte bine. Este un parfum excelent pentru vară, dar poate fi purtat la fel de bine și primăvara.

Îl recomand celor care vor să-și îmbunătățească starea de spirit în zilele călduroase, când orice alt parfum pare foarte puternic și greu. Parfumul este unisex, deci poate fi folosit și de bărbați și de femei.

Când merg în vacanță la mare îmi pun acest parfum în bagaj și-l folosesc în fiecare zi. Îți recomand să facă și tu același lucru vara aceasta. Dacă ești o persoană care iubește parfumurile citrice, ar fi bine să încerci Atelier Cologne Pomelo Paradis, s-ar putea să fie pe placul tău.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu