Atelier Cologne Rose Anonyme – parfum unisex review

Atelier Cologne Rose Anonyme este creat de parfumierul Jerome Epinette. Această colonie este centrată în jurul trandafirului. Oudul și benzoinul asemănător vaniliei stau la baza parfumului. La început sunt moi precum catifeaua, dar apoi devin usate și întunecate.

Rose Anonyme este unul dintre cele mai bune parfumuri Atelier pe care le-am încercat. Conține 18% uleiuri de parfum concentrate.

Imediat după ce-l pulverizez pe piele, simt că parfumul se deschide cu o aromă de trandafir. Este siropos, excesiv de dulce și miroase puternic a struguri, sau cel puțin așa mi se pare mie.

În ultimele 2 ore, parfumul se transformă într-un amestec cu adevărat frumos de paciuli și trandafir prăfuit cu pudră de ciocolată.

Despre Atelier Cologne Rose Anonyme

Atelier Cologne Rose Anonyme este un parfum unisex ce conține 85% ingrediente naturale de înaltă calitate. Parfumul fabricat în Franța combină mirosul plăcut de trandafir turcesc cu bergamota italiana și paciulia.

Acest parfum elegant are nuante florale dulci. Paciulia din Indonezia persistă cel mai mult pe piele, deorece aceasta este nota de bază a parfumului. La început, parfumul se deschide cu nuanțe de trandafir turcesc, după care se pot simți nuanțele de bergamota italiană.

Atelier Cologne Rose Anonyme face parte din grupul de parfumuri orientale și este apreciat de majoritatea celor care iubesc parfumurile de trandafiri.

Atelier Cologne Rose Anonyme – designul sticlei

Sticla este dreptunghiulară cu margini puternic rotunjite. În partea din față se poate vedea eticheta de culoare violet închist care este pusă în lateral și ajunge după colț până în partea din spate a sticlei. Capacul este cilindric și învelit în piele.

Compoziția parfumului

  • Note de vârfbergamotă, ghimbir, esență de trandafir turcesc
  • Note de mijloc – trandafir turcesc, tămâie, oud
  • Note de bază – paciuli, papirus și benzoin

Rose Anonyme este un parfum centrat pe trandafiri. Dacă-l miroși direct din sticlă, s-ar putea să ți se pară că are un miros prea puternic, dar pulverizează puțin pe piele și vei vedea că miroase chiar bine.

Trandafir, oud și ghimbir în această ordine se simt notele din parfum. Trandafirul se simte imediat într-un mod destul de intens, oud-ul este de asemenea puternic, iar ghimbirul se poate percepe ca nota erbacee. Cu toate acestea, aroma ghimbirului se amplifică rapid datorită notei de patchouli.

Oudul și paciuli sunt atât de puternice încât acoperă puțin trandafirii. În timp, parfumul devine mai ușor, notele erbacee dispar complet și sunt înlocuite din ce în ce mai mult cu note mai dulci. Asta înseamnă că spre final, parfumul miroase din nou a trandafiri.

Atelier Cologne Rose Anonyme – concluzii

La început, parfumul este destul de puternic, iar acest lucru s-ar putea datora în principal oud-ului. Persistă destul de mult pe piele, chiar și peste 10 ore. Pentru a te bucura cât mai mult tip de mirosul plăcut al acestui parfum, puverizează-l la încheietura mâinii, pe gât sau în spatele urechilor.

Acest parfum este ca un balsam pentru suflet, mai ales după o zi grea de muncă. Parfumul în sine este cu adevărat liniștitor pentru mine, de aceea îl folosesc în orice periodă a anului.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu