Atelier Cologne Cedrat Envirant – parfum unisex

Atelier Cologne Cedrat Envirant este un parfum unisex. Citronul (cedrat în franceză) este un fruct mare și dulce. Miroase precum coaja de lămâie zdrobită și amestecată cu ierburi mediteraneene și flori de cireș.

Pentru a creat Cedrat Envirant, parfumierul Ralf Schwieger a luat citronul și l-a amestecat cu lime și busuioc. Astfel a reușit să aducă pe piață un parfum unisex, fresh, încântor.

Parfumul este completat de o doză generaosă de mosc șu luminat cu accente de piper și fructe de ienupăr.

Vezi

Persistă pe piele multe ore la rând și chiar și la sfărșitul zilei poți simți mirosul de lămâie și frunze de busuioc. Poate părea banal la început, dar Atelier Cologne Cedrat Envirant chiar este un parfum încântător.

Dacă nu l-ai încercat până acum, poate ar fi cazul să-i dai o șansă.

Despre Atelier Cologne Cedrat Envirant

Atelier Cologne produce cele mai bune parfumuri citrice, iar Cedrat Envirant nu face excepție.

Când îl pulverizez pe piele, mă simt ca și cum m-aș fi scufundat în citron și suc de lime. Notele de citron și lime persistă suficient de mult, aproximativ 3-4 ore, însă am remarcat că aroma de lime dispare înaintea celei de citron.

Vezi

De asemenea, la început, se poate simți și o aromă de mentă. După 4 ore, pot simți în continuare menta, busuiocul și fructele de ienupăr – deși o urmă de citron încă rămâne acolo.

Parfumul pare ușor masculin, dar este unisex. Este un parfum uimitor, datorită notelor sale de lime și citron, dar și a longevității sale. Lime-ul, menta și citronul sunt amestecate perfect în acest parfum.

Sticla parfumului deși nu este cea mai reușită, din punctul meu de vedere, este fabricată din sticlă franceză și are un capac din piele.

Poate Pomelo Paradis este parfumul pe care-l cauti. Citeste despre el, vezi ce note are in compozitia sa si compara-l cu Cedrat Envirant – ambele sunt parfumuri foarte fresh, cu note de citrice si persistente.

Compoziția parfumului

  • Note de vârf – cedrat, lime și bergamotă
  • Note de mijloc – mentă, busuioc și boabe de ienupăr
  • Note de bază – boabe tonkoa, vetiver și elemi

Cum miroase Atelier Cologne Cedrat Envirant?

Cedrat Envirant este creat pentru iubitorii de lime și gin. De obicei, după ce pulverizez acest parfum pe piele, mă duc cu gândul la mojito, însă după doar câteva minute pot simți aroma boabelor de ienupăr. Cedrat Envirant este un parfum foarte fresh, ideal pentru zilele călduroase de vară și nu numai.

Dacă vei îmbrăca o cămașă albă și vei purta parfumul Cedrat Envirant vei da impresia că ești un tip cochet, inteligent, dar nu prea sensibil. Este un parfum minunat pentru ce poate fi purtat zi de zi.

Iubitorii de citrice vor aprecia amestecul încântător de lime, citron și bergamot, îmbunătățit cu mentă, busuioc și ienupăr.

Daca sunteti incantati de notele de citrice, fresh atunci recomand sa cititi si review-ul parfumului Orange Sanguine de la Atelier Cologne.

Concluzii Atelier Cologne Cedrat Envirant

Atelier Cologne Cedrat Envirant este un parfum de citrice, răcoritor și ușor de purtat. Este potrivit pentru utilizarea zilnică. Este un parfum ce persistă mult pe piele, dar care o intensitate moderată.

Fiind un parfum unisex, este potrivit atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Pentru a persista cât mai mult, se recomandă ca parfumul să fie pulverizat în zonele în care se simte pulsul (în spatele urechilor, la încheietura mâinii, pe gât).

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu