Mancera Cedrat Boise

Mancera Cedrat Boise este un parfum foarte persistent ce rămâne în mintea tuturor celor care l-au mirosit. Adus în atenția publicului în anul 2011, acest parfum impresionant reușește să satisfacă chiar și cerințele celor mai exigenți cunoscători. În ciuda faptului că a fost lansat cu 11 ani în urmă, Mancera Cedrat Boise rămâne unul dintre cele mai iubite parfumuri.

Cedrat Boise este versatil, catifelat și picant pe alocuri. Poate fi folosit atât de femei, cât și de bărbați, deoarece este unisex. Aroma sa discretă te va ajuta să ieși din mulțime.

Despre Mancera Cedrat Boise

Parfumul Mancera Cedrat Boise debutează cu un amestec de coacăze negre, lămâie siciliană și acorduri condimentate. Acest mix îi conferă elixirului o aromă picantă și totodată îi accentuează nuanța. În inima parfumului întâlnim frunzele de patchouli, folosite frecvent în esențele parfumate.

La final, se poate simți aroma mușchiului de stejar combinată cu notele lemnoase. Pielea și vanilia formează un strat fin pe piele care persistă de dimineața până seară. Mancera Cedrat Boise conține note specifice feminine și masculine și poate fi purtat cu aproape orice ocazie.

Citește despre cele mai bune parfumuri Juliette Has A Gun și vezi care lipsește din colecția ta.Mancera Cedrat Boise unisexParfumul persistă o zi întreaga, iar notele de vanilie și pielărie se resimt până la final. Creatorul acestei esențe este parfumierul Pierre Montale, cel care a se află și în spatele parfumurilor Montale.

Cei care vor să achiziționeze acest parfum fac o alegere excelentă, deoarece poate fi purtat atât ziua cât și noaptea. Totuși, Mancera Cedrat Boise pare a fi mai potrivit pentru evenimentele speciale, deoarece emană un aer sofisticat.

Cedrat Boise este unul dintre acele parfumuri care merită să fie adăugate în colecția ta.

Cedrat Boise păreri pro și contra

Pro:

  • Este disponibil în două variante: de 60 ml și 120 ml;
  • Raportul calitate-preț este excelent.

Contra:

  • Bărbații care sunt atrași de esențele cu arome lemnoase s-ar putea să nu fie încântați de acest parfum, deoarece conține o notă persistentă de vanilie.

Înainte de a cumpăra acest parfum ar fi bine să-l testezi pe pielea ta. Mergi într-un magazin de specialitate, încearcă parfumul și așteaptă câteva ore pentru a vedea cum miroase și cât persistă pe piele.

Mancera Cedrat Boise – concluzie

Dacă îți dorești un parfum unisex care să te aducă în centrul atenției, atunci este posibil ca Mancera Cedrat Boise să fie perfect pentru tine. Cu o compoziție aromată și note picante atent selecționate, acest parfum de nișă trezește toate simțurile chiar de la prima pulverizare.Mancera Cedrat Boise parfum unisexFolosind Cedrat Boise, capacitatea ta de seducție se va accentua. În plus, odată ce pulverizezi parfumul pe piele, mintea ta va zbura la Paris și îți vei imagina că te plimbi pe cele mai importante străzi din capitala Franței.

Un alt parfum unisex, apreciat atât de femei cât și de bărbați este Tom Ford Ombre Leather – citește mai multe despre compoziția sa.

Cedrat Boise este un parfum aromat, versatil și elegant, îmbogățit cu note citrice și picante. Cei care vor să adauge în colecția lor un elixir special ce le conferă un aer sofisticat ar trebui să-și îndrepte atenția spre Mancera Cedrat Boise.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu