Hermes Eau d’Orange Verte – apă de colonie unisex

Hermes Eau d’Orange Verte este un număr micuț de prospețime, care nu miroase la fel ca în anul când a fost lansat. În 1979, Hermès a lăsat liberă această idee simplu construită, dar frumoasă.

Câteva lucruri despre Hermes Eau d’Orange Verte:

Hermes Eau d’Orange VerteÎn sticlă: Lămâia proaspătă și mandarina se combină pentru a creea un miros foarte plăcut și fructos, de portocale. Miroase asemeni portocalilor, miroase ca și cum cineva a luat coaja unei portocale și a transformat-o în spray.

Aplicat: Lămâie și portocale, foarte frumos, un pic dulce dar în principiu citrice ascuțite. Dar nu este acea ascuțeala enervantă, prea tare, pe care o simt în alte parfumuri cu note de lămâie. Cred că această lămâie este un pic mai timidă și îmi place acest lucru.

Hermes Eau d’Orange Verte este un parfum plăcut, care miroase a citrice aerate, proaspete. Introducerea stadiului de mijloc este scurtă, constând în vârfuri oarecum de fructe, care ajung să se dizolve într-un miros verde foarte apropiat și intim, cu pathchouli.

Nu sunt prea multe surprize sau elemente complexe în Hermes Eau d’Orange Verte, dar aceste parfumuri simple, de obicei, chiar nimeresc notele, mirosul fiind excelent, oricât de simplu ar fi.

Extra: Hermès datează din anii 1800, fiind o casă de modă de lux Franceză, cu sediul în Paris. Poate îi știți mai bine, în lumea parfumurilor, pentru recunoscutul Terre d’Hermès.

Designul Hermes Eau d’Orange Verte:

Hermes Eau d’Orange Verte sticlaHermes Eau d’Orange Verte vine într-o cutie portocalie frumoasă, cu textură foarte groasă, care se deschide asemeni unei cutii de pantofi. Nu este nici o clapă care să stea în cale. Acest parfum este unul dintre cele bine ambalate, sticla dinăuntru fiind de o tentă un verde, cu un dop de plastic rotund.

A fost minunat să descopăr că această sticlă a Hermes Eau d’Orange Verte poate fi umplută din nou. Asta înseamnă că, odată ce ați terminat lichidul, puteți să deșurubați cu ușurință pulverizatorul și să umpleți sticla cu mai mult Eau d’Orange Vert sau orice alt parfum.

Compoziția Hermes Eau d’Orange Verte:

Familia de parfumuri: Fresh

Note: Lămâie, mandarine, papaya, mango, lichen, patchouli.

Cât costă Hermes Eau d’Orange Verte și unde se găsește:

Hermes Eau d’Orange Verte este o apă de colonie unisex iar prețul acesteia poate să ajungă până la 300 Lei pentru 200 ml. Acesta poate suferi modificari în funcție de cantitatea produsului și oferta magazinului. Hermes Eau d’Orange Verte este disponibil și sub forma de gel de duș, deostick, gel de curățare, balsam, cremă de corp, săpun sau șampon.

Info: Fiind o apă de colonie, Hermes Eau d’Orange Verte este un parfum foarte ușor, pentru care veți avea nevoie de mai multe straturi sau de o cantitate mai mare pentru a-l simți. Acest produs se consumă repede, deci poate de aceea parfumul vine atât în formă de săpun și alte produse cosmetice, cât și într-o sticlă imensă de 200ml.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu