Hermes Twilly

Thierry Hermes, cel care a înființat brandul Hermes a fost fiul unui hangiu. Primul parfum pe care l-a lansat a fost Eau d’Hermes, creat de parfumierul Edmond Roudnitska. Mai târziu, Hermes a scos pe piață Hermes Twilly, un parfum floral inspirat din eșarfele de catifea care înfrumusețează ținutele elegante.

Despre Hermes Twilly

Hermes Twilly a fost creat de parfumierul Christine Nagel care a dorit să surprindă prin acest parfum portretul creativității. Concentrându-se pe o notă florală, parfumul este potrivit pentru zilele călduroase petrecute în aer liber. Purtând acest parfum, femeile încep să se bucure chiar și de cele mai banale lucruri.

Parfumul se deschide cu un amestec de ghimbir, bergamotă și portocală, apoi pe măsură ce se așază pe piele se fac simțite notele de mijloc de tuberoză, iasomie și floare de portocal. Baza parfumului este compusă din esențe tari care scot în evidență aroma sa: lemn de santal și vanilie.

Hermes Twilly poate să confere o notă de prospețime oricărei ținute, datorită buchetului floral inedit. Acest parfum este potrivit pentru femeile tinere, însă poate fi purtat chiar și de doamnele mai în vârstă care vor să se bucure la maximum de fiecare clipă.

Pareri despre Hermes Twilly – merita cumparat?

Hermes Twilly este un parfum vesel, strălucitor, elegant și stilat. Poate fi purtat la birou, dar și la evenimentele festive. Sticla parfumului este accesorizată cu o mini eșarfă colorată.Hermes Twilly parfum femeiNumele parfumului vine de la cuvântul twill care este o țesătură fină folosită la crearea eșarfelor de mătase ale brandului Hermes. Foarte multe femei își doresc să dețină măcar o eșarfă de mătase vândute de acest brand francez. Această piesă atemporală reușește să completeze perfect orice ținută.

Recomand să citești despre cele mai bune parfumuri Dior Poison – pentru a afla care persistă mai mult.

În plus, poate fi purtată în orice moment, la fel ca și Hermes Twilly, acest parfum zglobiu și optimist.

Hermes Twilly – păreri pro și contra

Pro:

  • Este un parfum încântător pe care poți să-l porți la evenimentele la care vrei să ieși în evidență;
  • Are o aromă plăcută, deloc copleșitoare și conferă ținutelor o adiere fresh;
  • Scoate în evidență spiritul tânăr și optimist al purtătorului.

Contra:

  • Femeile care preferă parfumurile tari, s-ar putea să nu fie atrase de acest parfum cu note florale.

Hermes Kelly Caleche este o apă de toaletă potrivită pentru adolescente și femei tinere – vezi cât persistă parfumul pe piele.

Hermes Twilly – concluzie

Hermes Twilly parfum de damaDoar privind sticla parfumului, îți poți da seama că în interior se găsește o esență care te face să vezi viața într-un mod mai optimist, așa cum o fac tinerii. Aroma parfumului este îmbunătățită prin notele de ghimbir și portocală. Hermes Twilly este acel parfum ce poate fi purtat în orice moment, indiferent că mergi la birou sau la un eveniment important.

Notele parfumului te îndeamnă să te bucuri mai mult de viață, să fii mai fericit și să te exprimi liber. Această esență elegantă poate fi purtat la o ținută rafinată, dar și la una de birou. Hermes Twilly persistă mult timp pe piele, deci nu trebuie să-l reaplici des. Acest parfum încântător surprinde efervescența spiritului tânăr.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu