Gucci Bloom

În august 2017, Gucci a lansat un parfum cu o compoziție florală ce amintește de grădinile cu flori uimitoare și parfumate. Aceeași temă o găsim și în colecțiile vestimentare prezentate pe cele mai mari podiumuri de modă.  Gucci Bloom este al doilea parfum creat de directorul artistic Alessandro Michele care conduce casa Gucci încă din anul 2015.

Parfumul Bloom a fost lansat pentru a stârni interesul consumatorilor din China, făcând astfel un al doilea pas spre extinderea orizonturilor comerciale. Primul pas l-a făcut atunci când a decis să deschidă o filială ce poartă numele Coty Luxury China.

Despre Gucci Bloom

Gucci Bloom este un parfum creat din esențe florale eterice. Casa Gucci a reușit să lanseze un elixir strălucitor potrivit pentru femeilor contemporane care vor să radieze. Bloom are note de iasomie de Sambac, petale de tuberoză, orris și caprifoi chinezesc.

Caprifoiul chinezesc cunoscut și sub numele de Rangoon Creeper este ingredientul secret al parfumului. În momentul în care este pulverizat, parfumul se deschide cu un amestec de iasomie albă și tuberoză fructată. Aceste acorduri florale ne duc cu gândul la mugurii suavi.Gucci Bloom parfum de damaInima parfumului este o explozie de iasomie de Sambac ce transformă parfumul într-un amestec floral compus din petale de iasomie, tuberoză și violete pudrate. Caprifoiul chinezesc emană o aromă specifică florilor de culoare roșu aprins. Acest ingredient al parfumului este foarte parfumat, însă se simte în Bloom doar atunci când parfumul se usucă.

Pareri despre Gucci Bloom – merita cumparat?

Un parfumier cu experiență ar putea spune că Bloom are și o aromă ușoară de nuci de cocos prăjite.

Când a fost creat Gucci Bloom nu s-a dorit să iasă un parfum floral versatil, ci unul floral abstract. Deoarece are note de orris și de caprifoi chinezesc, am putea spune că Bloom este mai degrabă un parfum sălbatic.

Recomand să citești și despre apa de toaletă Gucci Flora – are o aromă plăcută și poate fi purtat atât la școală, cât și la birou.

Gucci Bloom – păreri pro și contra

Pro:

  • Este compus dintr-un buchet floral complex ce emană un miros încântător
  • Este la fel de elegant ca și celelalte parfumuri Gucci

Contra

  • Femeile care iubesc parfumurile cu flori albe ar putea fi dezamăgite de Bloom, deoarece nu vine cu nimic nou, iar caprifoiul chinezesc se simte prea subtil și nu reușește să impresioneze

Concluzie Gucci Bloom

Gucci Bloom parfum pentru femeiParfumul Bloom se deschide cu aroma tuberozei, după care se pot simți notele de iasomie și rădăcină de iris care par că dansează împreună. Totuși, iasomia este mai dominantă și pare că acoperă tuberoza într-o oarecare măsură. Nota de iris conferă parfumului un finisaj pudrat.

Ceea ce-l diferențiază pe Bloom de alte parfumuri este ingredientul secret, Rangoon Creeper care se poate simți ca o floare distinctă atunci când parfumul se usucă.

Gucci Rush este un parfum cu note de patchouli și vetiver – vezi cât costă și de unde poate fi achiziționat.

Gucci a lansat de-a lungul timpului o mulțime de parfumuri minunate, iar Bloom este unul dintre ele. Directorul de creație al casei Gucci a pus în acest parfum toată pasiunea sa pentru aromele florale și astfel a reușit să atragă atenția femeilor care iubesc esențele clasice.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Un comentariu la „Gucci Bloom”

  1. Frumoasa descriere, neplacut parfum. M-am spalat cu apa si sapun in locul unde am pulverizat, asa urat mi s-a parut mirosul. Oare ce fumeaza directorii astia creativi, atunci cand ucid un parfum splendid (precedentul Flora) si lanseaza in loc parfumuri slabe: 3 Flora si un Bloom? Gucci, o mare dezamagire.

    Răspunde

Lasă un comentariu