Gucci Flora

Nu este nimic special, de negăsit altundeva, în Gucci Flora. Are un parfum frumos, o aromă neofensivă și plăcută, perfectă pentru purtat la birou sau la școală. Ceva despre curățenia sa îl face cam generic. Generic, plictisitor, comun, dar în final, foarte drăguț.

vezi cat costa un Gucci Flora original

Bine, recunosc, plictisitor si comun spun „gurile rele” si criticii de parfumuri care nu au putut sa nu gaseasca ceva de reporosat nici macar celebrului Chanel No. 5. Pentru mine, ca „muritor de rand”, parfumul Gucci Flora a fost, este si va ramane un parfum dragut care imi inspira o senzatie de prospetime.

Câteva idei despre parfumul pentru femei Gucci Flora:

Gucci Flora În sticlă: Bujor ușor, diafan, curat, cu citrice și un amestec de diverse florale. Nu iese nimic în evidența din Floral.

Aplicat: Deschidere de citrice, cu o lovitură curată, plăcută, care curăță paleta înainte să între bujorul și anturajul său de florale, pe măsură ce în stadiul de mijloc, mirosul țopăie într-un câmp, purtând o rochie de bumbac. Trandafirul din Gucci Flora este folosit pentru a sprijini mirosul, cu toate că nu miros exact trandafirul, ci doar prezența sa.

citeste parerile fetelor despre GUCCI FLORA

Acel sentiment dulce, roz, care construiește potența celorlaltor flori, trebuie să fie acele note misterioase de fructe, la care Gucci Flora face aluzie, în timp ce trandafirul este fericit doar cu a sta în fundal. Așteptam cu nerăbdare câteva alte note în acest parfum, dar nu și-au făcut apariția. Totul este îndesat într-un buchet proaspăt și curat.

Dacă cineva mă întreabă ce miros în Gucci Flora, probabil că îmi vor vedea ochii bulbucându-se, în timp ce ciripesc “Flori!”. Flora are o durabilitate decentă; de obicei, îl poți purta câteva ore, după ce se apropie de uscarea cu patchouli vag, floral, amestecat cu santalul.

Extra: Îmi place Flora. Chiar îmi place. Nu lăsați comentariile mele, despre cât de obișnuit este, să vă întoarcă din drum. Acest parfum este foarte plăcut, cu o aromă clasică, proaspătă, care se îndreaptă către purtarea la scară largă și către a fi comentat. În principiu, veți primi comentarii din categoria “Hmm, miroși frumos”. Apoi veți avea plăcerea să povestiți ce este și vă veți distra.

Designul Gucci Flora:

Gucci Flora flaconUn recipient drăguț, îndesat, într-o formă geometrică, având o fundiță neagră pe sticlă. Modelul este plăcut, sticla nu este greu de ținut și totul funcționează cum ar trebui. Un singur lucru aș vrea să îl menționez – iubesc modelul floral dinăuntrul cutiei. Îmi amintește de textele botanice și structurile florale vechi, sculptate în lemn. Chiar îmi plac aceste lucruri.

Apropo de designul parfumului Gucci Flora, acesta il face potrivit si pentru a fi facut cadou cuiva drag.

Compoziția Gucci Flora:

Familia de parfumuri: Florale (vezi mai multe parfumuri florale aici)

[wpsm_list type=”star”]

  • Note vârf: bujor, citrice
  • Note inimă: trandafir, tonuri de fructe, Osmanthus heterophyllus
  • Note bază: lemn de santal, patchouli

[/wpsm_list]

Combinatia dintre notele de bujor si citrice se simte si exte extraordinara. Nu stiu cate dintre voi (si nu o spun in sensul rau) aveti „nasul format” in asa fel incat sa simtiti aceste detalii, insa va recomand cu toata increderea sa acordati 1 – 2 minute unui experiment de acest gen. Pulverizati parfumul vostru preferat (indiferent ca este Gucci Flora sau altul) si incercati sa simtiti si sa identificati notele care stau la baza acestuia.

Imi aduc aminte cu bucurie si entuziasm de momentul in care am facut chestia asta pentru prima data. M-am simtit de parca am facut cea mai mare descoperire din viata mea 🙂

Detalii despre prețul Gucci Flora și unde poate fi găsit:

Parfumul pentru femei Gucci Flora este cadoul potrivit pentru orice doamnă. Parfumul se găsește în magazinele online dar și în parfumerii iar prețul acestuia pornește de la aproximativ 150 Lei pentru Gucci Flora 30ml. Este disponibilă și Gucci Flora apă de parfum, mai persistentă și mai intensă. Pe lângă acestea, găsiți și gel de duș.

[wpsm_list type=”check”]

  • eMAG – mai multe detalii despre preț aici:
  • Aoro – mai multe detalii despre preț aici:
  • Elefant – mai multe detalii despre preț aici:

[/wpsm_list]

[wpsm_highlight color=”green”]Info: [/wpsm_highlight]Am o sticlă mică, de 30ml, din acest parfum, pe care îl pulverizez de fiecare data când vreau să miros a curat și prospețime, dar ceva mai interesant decât unul dintre parfumurile mele cu mosc. Întotdeauna zâmbesc când o adiere de Gucci Flora îmi ajunge la nas, așa că măcar ceva din acest parfum face o treabă bună.

UpdateȘ as vrea sa mai adaug ac in ciuda faptului ca Gucci Flora este doar o apa de toaleta, este extraordinar atat din punct de vedere al persistentei cat si din punct de vedere al mirosului. Am tinut sa fac un update si sa specific acest lucru, deoarece stiu ca sunt foarte multe persoane care