Gucci Guilty

Sunt singura care se plictisește când vede piele “scandaloasă” în reclamele parfumurilor? Adică, mi-a plăcut perspectiva drăguță și feminină pe care Miss Dior Cherie a adoptat-o. Dar mi-a plăcut și reclama pentru Covet. Și, să fiu sinceră, am distrus aceste două parfumuri.

Acum, Gucci Guilty, este un parfum fin. De fapt, o lansare foarte interesantă a Gucci. Dar reclama sa a fost iarăși un show cu multă piele, cu atâta zvârcolire și filtre supraexpuse, încât publicitatea devine plictisitoare. Nu sunt pudică. De fapt, sunt la polul opus când vine vorba de șoc sau de jigniri.

Vezi ce pret are acum Gucci Guilty 50 ml

Doar sunt plictisită până la lacrimi de reclame picante și mă întreb dacă altcineva s-a săturat de vechiul adagiu că “sexul se vinde”. L-au avut până și pe Frank Miller în reclamă, care a adus un sentiment fabulos – doar că, până la urmă, totul se reduce la sexualizarea unui parfum. A da, făceam o recenzie de parfumuri.

Cum miroase parfumul Gucci Guilty:

Gucci Guilty În sticlă: Fructe, citrice, cu un accent de mirodenii. Piperule roz, tu ești? Wow, mai nou, este ca și cum te-aș vedea foarte des prin aceste locuri.

Aplicat: Piperul roz este pe cale de a deveni unul dintre acești ași din mâneca, folosiţi prea des în parfumuri.

Consulta catalogul pentru Gucci Guilty femei/barbati

Se pare că multe dintre parfumurile lansate recent au piper roz aruncat în ele, pentru a adăuga un caracter mai aromatic. Totuși, funcționează bine în Gucci Guilty, dându-i notei de top de citrice un pic mai multă complexitate, decât are de obicei.

Parfumul intră în stadiul sau de mijloc încă mirosind a fructe, cu un pic de piper pe fundal, pe măsură ce floralele vin cu dulceața necesară pentru a menține Gucci Guilty mai tineresc și mai atrăgător. Floralele sunt liliac și geranium; nefiind note puternice, îi conferă stadiului de mijloc un miros majoritar de fructe, cu piperul care recidivează în fond.

Uscarea este marcată de o ambră interesantă, caldă și fină, curățată cu patchouli. Sunt surprinsă că Gucci Guilty a folosit aceste două note pentru a termina cu un accent oriental și am fost fericită să observ cât de plăcut a fost totul, în special finalul.

Extra: Campania de publicitate a lui Gucci Guilty vine cu un strop de picanterie, într-un ocean de reclame picante. Nu este nimic special și, la final, în ciuda producției sale majore, reclama nu mă inspiră. Deși, parfumul a fost atât de bun, încât sunt fericită că am trecut peste reclamă și am ajuns la ceea ce trebuia.

Designul Gucci Guilty:

Gucci Guilty sticlaO sticluță fascinantă, învelită într-o carcasă aurie. Îmi amintește de 1 Million. Nu pot să spun că sunt o fană a sticlelor cu înveliș auriu, dar arată bine. Elementele se află în balans, forma este atrăgătoare, iar emblema este folosită într-un mod destul de inventiv. Nu este designul meu favorit, dar nu este rău deloc.

Compoziția Gucci Guilty:

Familia de parfumuri: Floral – Orientale

[wpsm_list type=”star”]

  • Note vârf: mandarină, piper roz
  • Note mijloc: piersică, geranium, liliac
  • Note bază: patchouli, ambră

[/wpsm_list]

Unde găsim Gucci Guilty și ce preț are acesta:

Parfumul pentru femei Gucci Guilty este disponibil în magazinele online la un preț foarte, foarte bun spre deosebire de parfumeriile din mall-uri unde știm ca produsele sunt de obicei mai scumpe.

De exemplu, Gucci Guilty 30 ml îl găsim online la prețul de aproximativ 170 Lei iar dacă urmărim promoțiile magazinelor îl putem cumpăra mai ieftin. Același parfum, într-o parfumerie cunoscută poate ajunge la prețul de 200 Lei. Pe lângă apa de toaletă puteți cumpăra și gel de duș, lapte de corp sau ulei parfumat pentru masaj. De asemenea sunt și seturi cadou marca Gucci Guilty.

[wpsm_list type=”check”]

  • eMAG – vezi mai multe detalii despre preț aici:
  • Aoro: vezi mai multe detalii despre preț aici:
  • Elefant: vezi mai multe detalii despre preț aici:

[/wpsm_list]

[wpsm_highlight color=”yellow”]Info: [/wpsm_highlight]Este Gucci Guilty într-atât de picant ca în campania publicitară? Nu. Este un parfum de birou obișnuit, care miroase a flori și ambră caldă. Acesta este un alt motiv pentru care reclamele sexy mă plictisesc. Foarte rar fac reclamă la un parfum care este într-adevăr senzual.

Elementul principal care mă atrage spre Gucci Guilty, este caracterul purtabil și inofensiv. Miroase ca o rochie gri, cu mâneci lungi, un guler ridicat și un tiv până la gleznă. Cu alte cuvinte, nu este numărul vostru de rochiță neagră.