Tind să evit Gucci Rush de fiecare dată când mă apropii de el. Pot să îi atribui acest fenomen doar unui singur lucru – acel ambalaj urât.

Când văd acel dreptunghi roșu, masiv, stând pe unul dintre rafturi, încep să mă întreb la ce mă uit. Când gravitez mai aproape, realizez, din nou, că este Gucci Rush, care îmi bombardează retina cu roșul aprins și mă oprește din drum.

Detalii despre cum miroase parfumul Gucci Rush:

În sticlă: Miroase fals și nu îi este frică să recunoască. Gucci Rush miroase asemeni zilelor mele din copilărie, petrecute stând într-un colț, imitând povești cu păpușile mele de plastic, care purtau parfumuri ieftine de fructe.

Aplicat: Nu m-am gândit că acel miros sintetic, de plastic, a fost dinadins. Evident că a fost! Foarte mult curaj din partea lui Gucci, dar, în același timp, încep să mă îndoiesc de sănătatea judecății lor, din moment ce sunt atât de evidenți în privința calității sintetice a parfumului lor.

Totuși, pot să apreciez parfumul că nu pretinde a fi ceea ce nu este. Miroase a plastic încă de la aplicare, amestecat cu note exagerate de fructe. Caisa se simte cel mai mult, având un caracter puțin grețos, în timp ce plasticul rămâne pe pielea mea, pe toată durata vieții parfumului – fapt care nu este întotdeauna un lucru bun.

Gucci Rush are și niște florale care îl ajută să echilibreze compoziția, dar tot rămâne asemeni unei piese muzicale discordante, scrisă de un nebun. Stadiul de mijloc este la fel de ridicol, fiind un amestec de florale albe care miros ca și cum s-ar fi rostogolit într-o cratiță de pudră.

Pe măsură ce parfumul se usucă, ajung să simt o idee de plastic aromat, așezat peste florale și o pudră a unei baze de vanilie, amestecată cu o notă de patchouli pământos, care a fost încălzit și uscat de puțin vetiver. Vetiverul vine cu acest aspect aurit, finalizând parfumul. Îmi place acest stadiu de sfârșit.

Extra: Am încercat să caut pe internet părerile altor persoane cu privire la familia de parfumuri a Gucci Rush. Cred că acordul general este că acest parfum face parte din categoria chypre-urilor moderne.

Pot să văd de ce acest lucru este luat în considerare, având în vedere utilizarea patchouli-ului pământos, dar, dacă ar fi să îmi dau cu părerea, l-aș numi mai degrabă un chypre sintetic. Acea notă de plastic încă mă tulbură, după luni întregi de când am încercat acest parfum.

Designul Gucci Rush:

Gucci Rush s-a dovedit a fi o experiență mult mai interesantă decât am crezut. Ambalajul are puțin mai mult acum, dar asta nu schimbă faptul că mi-a dat atâtea bătăi de cap de-a lungul anilor.

Înțeleg ce a vrut să transmită Gucci, dar esteticul Rush rămâne ieftin, leneș și neplăcut. Deși apreciez această conexiune cu parfumul, tot nu pot să trec peste hidoșenia de bază a acestui lucru.

Familia de parfumuri și compozitia Gucci Rush:

Familia de parfumuri: Chypre Moderne

  • Note bază: vetiver, vanilie, patchouli
  • Note inimă: iasomie, coriandru, trandafir de Damasc
  • Note vârf: piersică, gardenie, frezie
Unde găsesc Gucci Rush?

Parfumul Gucci Rush este foarte ușor de găsit – este prezetn peste tot – și în parfumerii dar și în magazinele online. Acordați mare atenție magazinului de unde cumpărati parfumuri, pentru ca multe dintre ele pot fi contrafăcute.

Pentru apa de toaletă Gucci Rush de 75ml plătiți în jur de 230 Lei în magazinele online. Așadar, dacă găsiți pe undeva acest produs, mai ieftin de 180 – 200 Lei ar trebuie sa va pune-ți un semn de întrebare în ceea ce privește originalitatea produsului.

  • Elefant – vezi detalii despre preț aici:
  • Aoro – vezi detalii despre preț aici:
  • Emag – vezi detalii despre preț aici:

Info: Cred că îmi place. Este fascinant, dar într-un mod macabru. Știți, atunci când schimbi canalele și se întâmplă să dai peste una dintre acele operații în timp real, unde filmează părțile sangerate ale unei intervenții chirurgicale, cu scop educativ?

Și te gândești “Ouch. Săraca persoană. Ce oribil. Nu ar trebui să mă uit la acest lucru. Nu am stomacul necesar”, dar treizeci de minute mai târziu încă te uiți la acest canal, ajungând să fi aproape delectat. Acesta este Gucci Rush.