Hermes Kelly Caleche – Apă de Toaletă

A trecut ceva timp de când am simțit o adiere încântătoare de parfum Hermès. Astăzi avem Hermes Kelly Caleche, cu sofisticarea sa respectabilă, fiind unul dintre puținele parfumuri de acest gen, adresate femeilor tinere și fetelor.

Câteva detalii despre cum miroase parfumul pentru femei Hermes Kelly Caleche:

În sticlă: Piele și florale, cu o idee clară de grapefruit.

Aplicat: Grapefruit în deschiere, cu crin și narcisă în vârf. Nota de piele rămâne pe fundal în timpul întregii progresii, până și în bază. Dar haideți să ne întoarcem la stadiul de deschidere.

Narcisa este prima notă care se estompează și abia am observat că lăcrămioarele au dispărut. Urmează un chiparos frumos, care se îmbină în mod plăcut cu trandafirul și notele verzi, pudrate, care îi conferă pielii un miros sofisticat și cremos.

La estompare, avem pudra, crema și pielea. Parfumul este extrem de bine făcut și face o treabă bună în a introduce pielea unei audiențe mai tinere, cu gusturi rafinate.

Extra: Chiar admir Hermès pentru pasul său, cu Kelly Caleche, în piața femeilor tinere. Rămâne de văzut dacă va fi un hit în rândul demograficului Flowerbomb. Dar hey, chiar dacă nu atrage persoanele de 20 și ceva de ani, tot nu m-aș simți atât prost. Hermes Kelly Caleche ar fi frumos pe oricine, de orice vârstă.

Designul Hermes Kelly Caleche:

O sticlă destul de simplă, cu acel aspect și simț al unei calități superioare, pe care alte sticle de această formă și stil nu ar putea să le abordeze cu materiale inferioare.

Îmi place simplicitatea, cuplată cu aspectul luxuriant al sticlei și cu pulverizatorul Hermes Kelly Caleche funcționează perfect.

Compoziția Hermes Kelly Caleche:

Familia de parfumuri: Florale

  • Note vârf: mango
  • Note mijloc: tuberoză, iris, mimoză, trandafir
  • Note bază: piele
Unde găsim Hermes Kelly Caleche original? Cât costă?

Hermes Kelly Caleche poate fi găsit atât în magazinele de specialitate din mall-uri/centre comerciale cât și în magazinele online. Prețul pentru Hermes Kelly Caleche 50 ml este de aproximativ 250 Lei, online, dar poate să crească în funcție de magazinul ce îl comercializează.

De regulă, în parfumerii, produsele sunt mai scumpe decât le găsim în magazinele online. Sunt disponibile 2 variante de produs – 50 ml și 100 ml.

  • eMAG – mai multe detalii despre preț aici:
  • Elefant – mai multe detalii despre preț aici:
  • Aoro – mai multe detalii despre preț aici:

Info: Nu pot să spun nimic rău despre Hermes Kelly Caleche. Este un parfum frumos și îmi doresc să fi auzit de el și să-l fi mirosit mai curând.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu