Atelier Cologne Orange Sanguine – cate ore persista?

Atelier Cologne Orange Sanguine este unul dintre parfumurile mele preferate. Acest parfum miroase atât de intens a portocale, încât am impresia că-mi iau doza zilnică de vitamina C atunci când îl port. Notele de vârf persistă suficient de mult pentru a satisface pofta de portocale.

Acest parfum unisex mă duce cu gândul la mare și la razele puternice ale soarelui. Când îl pulverizez pe piele, îmi imaginez că sunt pe o plajă cu nisip fin.

Citeste

Parfumul conține doar ingrediente de calitate, precum portocale roșii, lemn de santal, mușcată chinezească.

Despre Atelier Cologne Orange Sanguine

Atelier Cologne Orange Sanguine este un parfum fabricat în Franța, potrivit atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Creatorul său este Ralf Schwieger.

Conține 15% uleiuri aromatice și persistă destul de mult pe piele. Mirosul său seamănă cu cel al sucului de portocale proaspăt stors.

Consulta

Este răcoritor, la fel ca majoritatea parfumurilor citrice. Mușcata chinezească și iasomia oferă o aromă florală, picantă și fac ca parfumul să semene din ce în ce mai mult cu un cocktail, nu doar cu un suc.

Dacă vrei să miroși ca și cum ai fi turnat un cocktail cu portocale pe tine, atunci ar trebui să încerci acest parfum. S-ar putea să devină parfumul tău preferat.

Atelier Cologne Orange Sanguine – caracteristici

Parfumul se deschide cu aroma răcoritoare a portocalei. Este revigorant, captivant și foarte plăcut. Mirosul de pulpă de portocale se estompează după un timp și rămâne doar mirosul de coajă de fruct amestecată cu lemn de santal.

Parfumul persistă destul de mult pe piele mea, durează în jur de 8 ore. De obicei mă dau cu el când plec la birou și încă îl pot simți când mă ridic de pe scaun să plec spre casă. Există însă și voci care susțin că acest parfum nu persistă prea mult, ci doar 3-4 ore.

Pomelo Paradis este un parfum unisex marca Atelier Cologne, foarte fresh dar si persistent in acelasi timp.

Atelier Cologne Orange Sanguine este de departe unul dintre cele mai bune și mai naturale parfumuri pe bază de portocală pe care le-am mirosit vreodată. Este simplu, dar uimitor, datorită ingredientelor de înaltă calitate care au fost adăugate în compoziția sa.

Compoziția parfumului

  • Note de vârf – portocală amară
  • Note de mijloc – iasomie și mușcată chinezească
  • Note de bază – boabe de tonka, ambra și lemn de santal

Ingredientele sunt combinate atât de bine în acest parfum, încât aroma lor se completează perfect. Atelier Cologne Orange Sanguine este unul dintre cele mai plăcute parfumuri pe care le-am încercat vreodattă și probabil nu voi renunța prea ușor la el.

Trebuie sa incerci si Vanille Insensee de la Atelier Cologne, mai ales daca itii plac parfumurile putin mai dulci.

Ce îmi place cel mai mult la acest parfum, este faptul că poate fi folosit atât de femei cât și de bărbați.

Orange Sanguine – concluzii

Atelier Cologne Orange Sanguine este parfumul pe care trebuie să-l încerce toți cei care iubesc portocalele și zilele frumoase de vară. Purtând acest parfum te vei simți ca și cum ai sta pe o plajă, savurând un cocktail de portocale delicios.

Parfumul are un miros fresh, natural. Este atât de versatil, încât poate fi purtat în orice anotimp, indiferent dacă este vară sau iarnă, însă eu prefer să-l folosesc în zilele călduroase.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu