Atelier Cologne Vanille Insensee recenzie

Atelier Cologne Vanille Insensee este un parfum menit să fie purtat atât de femei, cât și de bărbați. Parfumul are o compoziție excelentă și un caracter îndrăzneț, ușor lemnos. Acesta include note de lime, coriandru, iasomie, mușchi de stejar, vetiver, vanilie și chihlimbar.

Vanilia este o materie primă fascinantă, capabilă să netezească cele mai aspre acorduri și să le facă incredibil de moi. Cu toate acestea, vanilia nu are un caracter puternic, pur și simplu face ca orice altceva să fie dulce.

Vezi

Un lucru care mi se pare interesant la Atelier Cologne Vanille Insensee este faptul că deși vanilia este ingredientul său principal, nu are acea dulceață a cremei de vanilie, întâlnită în majoritatea parfumurilor de vanilie.

Dulceața vaniliei se dizolvă în amestecul de mucșchi de stejar și chihlimbar. Pe măsură ce parfumul se usucă, se poate simți aroma ce citrice și vetiver.

Despre Atelier Cologne Vanille Insensee

Atelier Cologne Vanille Insensee este un parfum lemnos unisex cu o compoziție memorabilă și unică. Parfumul a fost lansat în 2011. Creatorul său este parfumierul Ralf Schwieger.

Am încercat acest parfum pentru prima dată în urmă cu câțiva ani și am fost încântată de el de la început. Poate fi purtat atât pe vreme rece, cât și pe vremea caldă. Nu devine niciodată prea greoi. În plus, persistă foarte mult pe piele, iar pe haine, mirosul său încă se mai poate simți și după 3 zile.

Citeste

De fiecare dată când port acest parfum, mă simt energică și seducătore. Miroase ca o înghețată bună de vanilie, nu foarte dulce. Atelier Cologne a redus dulceața vaniliei și a făcut-o mai ușor de purtat.

După aproximativ 4 ore, parfumul devine mai lemnos, dar încă poți simți aroma subtilă a vaniliei dacă îți miroși încheietura mâinii.

Compoziție parfum

La fel ca restul parfumurilor Atelier Cologne, Vanille Insensee conține doar ingrediente de înaltă calitate.

  • Note de vârf – coriandru, lime și lămâie
  • Note de mijloc – vetiver, iasomie, lichen
  • Note de bază – vanilie, stejar, ambra

Acest parfum seamănă foarte mult cu parfumul natural al vaniliei, cu nuanțe lemnoase și rășinoase, așa că este ideal pentru bărbații curioși are ar dori să încerce un parfum de vanilie, dar și pentru femeile cărora nu le plac mirosurile prea puternice.

Acest parfum este senzual, pasional și plăcut precum îmbrățișările și săruturile tandre.

Atelier Cologne Vanille Insensee concluzii

Vanille Insensee este potrivit atât pentru o plimbare în natură, cât și pentru o întâlnire romantică. Există o mulțime de parfumuri de vanilie pe piață, acesta mi se pare a fi unul dintre cele mai bune. Atelier Cologne Vanille Insensee combină armonios vanilia cu citricilele.

Miroase minunat și persistă toată ziua. Vanille Insensee este un parfum casual pe care l-aș purta într-un weekend relaxant. Acest parfum mă face să ies din haosul cotidian și să mă bucur pur și simplu de viață.

Dacă nu îți plac parfumurile dulci și încerci să stai departe de ele, ai putea încerca Vanille Insensee. Deși are vanilie în compoziția sa, nu este foarte dulce. Este perfect pentru stratificarea cu parfumuri care nu au o bază solidă sau care nu persistă mult.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu