Yves Saint Laurent Belle d’Opium

Yves Saint Laurent Belle d’Opium pare să aibă atât un număr ridicat de fani, cât și un număr mare de detractori care îl consideră o pacoste. Iar mie, mie îmi place.

Cum miroase Yves Saint Laurent Belle d’Opium:

În sticlă: Mi-a luat câtva timp să încep să plac Opium-ul original, dar Yves Saint Laurent Belle d’Opium pare un animal mai simplu și ușor de abordat. Este un floral aromat, cu o inimă lemnoasă.

Vezi pretul pentru selectia de parfumuri Yves Saint Laurent

Aplicat: Începe cu o explozie puternică a unor florale piperate. Sub stratul imens de piper, simt gardenie, apoi, câteva minute mai târziu, simt și niște iasomie. Crinul se află în spatele scenei, fiind atât de ușor, încât piperul, gardenia, iasomia și orice altceva mai este în Yves Saint Laurent Belle d’Opium, îl îneacă. Acest parfum lasă impresia unui caracter potent, dar nu ajunge să fie respingător, simţit din partea opusă a unui teren de fotbal.

Are o cantitate semnificativă de pudră, dar are și un simț al constrângerii. Pe măsură ce lași Belle d’Opium să progreseze, abordează o calitate lemnoasă, santalului parfumat, îmbinat cu mirodenii.

Stadiul final are și el un mic caracter aromat, iar piperul persistent îi împrumută întregului parfum, din aspectul său, pe toată durata vieții. Totuși, trebuie menționat faptul că Yves Saint Laurent Belle d’Opium este un parfum bine executat, care nu se axează pe teritoriul floralelor de fructe, ajungând să fie un succesor destul de îndrăzneț, al Opium.

Extra: Yves Saint Laurent Belle d’Opium este un parfum relativ nou, lansat în 2010. A fost compus de Honorine Blanc, care a mai contribuit și la Twilight Woods pentru Bath and Body Works și, destul de amuzant, Someday pentru Justin Bieber. În această misiune, a fost ajutată de către Alberto Morillas, care a compus Acqua di Gio și Mugler Cologne.

Designul Yves Saint Laurent Belle d’Opium:

Yves Saint Laurent Belle d’Opium împrumută un estetic similar cu sticla nouă a Opium. Deși, de data aceasta, este colorat și în albastru și mov.

Încă sunt puțin tristă din cauza pierderii modelului original al sticlei Opium, dar această remodelare arată foarte bine și este potrivită pentru tipul de parfum proiectat de către Opium.

Compoziția Yves Saint Laurent Belle d’Opium:

Familia de parfumuri: Florale Orientale

  • Note bază: lemn de santal, chihlimbarm patchouli, lemn dulce
  • Note inimă: tonuri de fructe, piper, piersică, tămâie, flori de portocal, tabac
  • Note vârf: gardenie, crin, iasomie, mandarină, anason stelat

Detalii despre prețul Yves Saint Laurent Belle d’Opium:

Prețul parfumului pentru femei Yves Saint Laurent Belle d’Opium este un accesibil – 250 Lei pentru varianta de 50 ml. Este un parfum care poate fi cadoul potrivit pentru o persoană dragă iar dacă doriți să testați produsul aveți la dispoziție eșantionul de 1 ml.

  • Emag – detalii despre preț aici:
  • Elefant – detalii despre preț aici:
  • Aoro – detalii despre preț aici:

Info: Este inevitabil faptul că acest parfum și Opium vor fi comparate. Pentru mine, în afara faptului că provin din aceeași familie de parfumuri, Yves Saint Laurent Belle d’Opiumeste un ecou distant al parfumului original.

Cu toate că a fost puțin actualizat, încă își menține stilul acela al lumii vechi. Este puternic, dar nu este nici măcar aproape de potența lui Opium. Miroase plăcut, dar probabil că nu va ajunge să aibă succesul lui Opium. Este doar un succesor bun, și cam atât.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu