Cele mai bune parfumuri cu note de vată de zahăr

Nimic nu pare mai dulce, mai tineresc și inocent ca parfumul ce miroase a vată de zahăr. Cei mai mulți se gândesc la copilărie, când simt mirosul de vată de zahăr, de aceea adoră aceste parfumuri dulci. Parfumurile cu miros de vată de zahăr nu sunt potrivite doar pentru fete, ci și pentru femeile de toate vârstele.

A ce miroase vata de zahăr?

În primul rând trebuie să stabilim a ce miroase vata de zahăr. Vata de zahăr este un nor din zahăr pufos, tors ce miroase a zahăr caramelizat cu aromă de vanilie sau căpșuni. Vata de zahăr se mănâncă adesea la târguri, în parcurile de distracții și la alte evenimente recreative în aer liber.

Cele mai bune parfumuri care miros a vată de zahăr

Gulerlain La Petite Robe Noire Intense Eau De Parfum

Gulerlain La Petite Robe Noire IntenseLa Petite Robe Noire Intense este un parfum franțuzesc ce de deschide cu note delicioase de vată de zahăr cu afine. Parfumul lansat în 2015 a fost creat de Thierry Wasser.

Numele parfumului „La Petite Robe Noire” este scris pe ambalaj, chiar sub o rochie neagră asemănătoare cu cea purtată de Mairlyn Monroe. Acest lucru indică intenția parfumierului de a crea un parfum elegant și versatil.

La Petite Robe Noire Intense ar putea fi purtat nu doar la evenimente casual sau la întâlniri, ci și la serviciu.

Carolina Herrera 212 Sexy Eau de Parfum

Carolina Herrera 212 SexyDacă ești în căutarea unui parfum somptuos, cu miros de vată de zahăr, încearcă parfumul floral oriental, lansat de Carolina Herrera în 2005 – 212 Sexy. Este un parfum cu note dulci și florale – în special vată de zahăr, vanilie, caramel și mușcată.

Un alt parfum dulce, cu note de vanilie este Katy Perry Purr – citește mai multe despre notele sale, pentru a-ți face o idee despre felul în care miroase.

Dar nu te îngrijora din cauza notelor dulci, deoarece acest parfum este totuși destul de subtil, potrivit pentru uzura zilnică. În plus, are și o lonvegitate bună.

Ariana Grande Sweet Like Candy

Acest parfum dulce, lansat de Ariana Grande are un miros foarte plăcut. Tandru și jucăuș, creat dintr-un amestec de note florale și fructate, Sweet Like Candy este un parfum foarte dulce, dar nu copleșitor. Nu este un parfum revoluționar, dar are un miros destul de plăcut.

Aquolina’s Pink Sugar

Aquolina's Pink SugarVesel și tineresc, Aquolina’s Pink Sugar este un parfum pe care unii oameni îl iubesc, iar alții îl urăsc. Nu este un parfum complex sau sofisticat, ci este un parfum simplu, creat, în special, pentru fetele care au aproximativ 20 de ani.

Este un parfum cu miros de vată de zahăr, potrivit pentru tinerele care doresc un parfum ieftin, drăguț, dulce și cu longevitate bună.

Demeter Cotton Candy Eau de Cologne

Dacă ești în căutarea unui parfum care miroase exact ca acea vată de zahăr pe care o mănânci în parcul de distracții, încearcă Demeter Cotton Candy Eau de Cologne.

Mirosul său dispare după aproximativ 2 ore. Totuși, timp de două ore poți simți mirosul de vată de zahăr fără să cheltuiești prea mulți bani.

Nina Les Monstres Eau de Toilette Spray

Nina Ricci MonsterDacă vrei să faci un cadou unei persoane care iubește vata de zahăr, alege Nina Les Monstres. Nu ai cum să dai greș! Parfumul gurmand are note puternice de vată de zahăr, praline și pere.

Viktor and Rolf Flowerbomb este un alt parfum ce miroase a vată de zahăr și caramel – vezi cât persistă și de unde poți să-l cumperi la un preț bun.

Parfumul vine într-o sticlă adorabilă, în formă de măr, pe care sunt desenați doi ochi mari. De asemenea, sticla este decorată și cu un pompon roșu. Acest parfum persistă peste 8 ore.

Body Fantasies Cotton Cotton

Body Fantasies Cotton Cotton este mai degrabă un spray de corp, decât un parfum. Este potrivit pentru tinere sau fetele mai mici care vor să miroase bine. Deși are un preț mic, parfumul nu are un miros ieftin.

Chiar dacă parfumul are note de căpșuni și zmeură, mirosul de vată de zahăr se simte destul de tare.

Prada Candy Eau De Parfum

Prada CandyDeși Prada Candy miroase mai mult a caramel decât a vată de zahăr, este un parfum iconic pe care ar trebui să-l încerce toți cei care iubesc parfumurile dulce. Chiar dacă este un parfum tineresc și elegant, este potrivit pentru femeile de toate vârstele. Din păcate, parfumul nu persistă prea mult.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu