Katy Perry Purr – Apă de Parfum – este dulce?

Superb. Pot să găsesc un pic din cel mai anticipat parfum – Purr – al fetei pin-up din timpul zilei și vedetei pop din timpul nopții, Katy Perry, dar nu pot să pun mâna pe un Chypre vintage al Coty? Lăsați-mă să fiu tristă și haideți să analizăm Katy Perry Purr.

Câteva informații despre Katy Perry Purr:

În sticlă: Piersică dulce și un amestec de florale pe care l-am mirosit peste tot. Este un parfum al unei celebrități, așa că nu mă așteptam la ceva genial.

Vezi

Aplicat: O aprindere inițială de fructe, în vârf. Simt mai mult piersici dulci, coapte și masive, cu un măr sintetic vag, familiar, aruncat pentru a adauga puțină acreală, acoperit cu un strat subțire de dulceață, înmuiat într-o idee de cremozitate.

Acea cremozitate se lipește de parfum pe durata existenței sale. Acum, piersica din Katy Perry Purr nu este o piersică matură, ca în Mitsouko.

De fapt, nici nu pot să îmi imaginez de ce cineva s-ar gândi că o să primească orice fel de Mitsouko din Katy Perry Purr, și nici nu sunt sigură de ce m-am obosit să menționez acest lucru; nu, nu vei purta acest parfum ca să te întâlnești cu Regina.

Katy Perry Purr

Piersica din Katy Perry Purr este mai mult făcută din bomboane. Distractivă și feminină, și deloc serioasă. După câteva minute, parfumul își ia deschiderea de fructe și o tranformă într-un amestec banal de iasomie și gardenia, în stadiul de mijloc.

Citeste

Dulceața încă persistă. Deși, este o dulceață ușoară, și nu grea sau respingătoare, dar nici aceasta nu este prea neobișnuită.

Stadiul de mijloc trece nestingherit, cu un miros îndeajuns de plăcut, și ajunge la o notă de trandafir spre final, căzând într-o bază de santal și vanilie obișnuită, cu urmele rămase ale floralelor din stadiul de mijloc.

Extra: Nu cred că Katy Perry Purr este ceva pentru care să sărim în sus de bucurie. Nu mă așteptam la ceva mai mult de la Katy Perry.

Nu am nimic cu ea ca persoană sau cântăreață, doar că acest parfum este produsul tipic de fructe, al celebrităților, care nu și-a schimbat formula. Este un floral de rând, în cel mai bun caz, cu o varietate de alte florale de fructe care îi fac un serviciu acestui parfum obosit.

Deși mă doare să spun acest lucru, probabil că ați primii o reacție mai bună de la linia lui Paris Hilton. Eu? Eu voi aștepta să văd ce face Lady Gaga.

Designul Katy Perry Purr:

Katy Perry Purr nu a fost lansat încă unde locuiesc eu, așa că, deși am văzut poze cu recipientul, nu am ținut în mână o sticlă.

Tot ce pot să spun este că nu e stilul meu. Chiar nu este. Sticla este în formă unei pisici mov, cu o inimă atârnata de zgarda ei și cu ochi din cristale.

Pentru a avea acess la mecanismul de pulverizare, cred că trebuie să îi scoți capul pisicii. Adică, este drăguț modelul, dar departe de demograficul meu.

Compoziția Katy Perry Purr:

Familia de parfumuri: Floral – Fructate

  • Note vârf: măr, piersică, bambus, gardenie
  • Note inimă: trandafir, frezie, iasomie
  • Note bază: cocos, vanilie, orhidee, lemn de santal, chihlimbar, mosc

Detalii despre prețul Katy Perry Purr și unde îl putem găsi:

Parfumul pentru femei Katy Perry Purr îl puteți găsi în magazinele online însă nu cred că este disponibil în parfumerii. Cel puțin eu nu l-am văzut în parfumeriile din orașul meu.

Katy Perry Purr

Prețul unul Katy Perry Purr 100ml este de aproximativ 80 Lei, un preț mai mult decât decent pentru un parfum.

Info: Katy Perry Purr miroase la fel ca majoritatea parfumurilor generice. Nu cred că trebuie să te obosești să îl cumperi, dacă ești în căutarea unui parfum generic de florale de fructe și dacă nu iubești, cu adevarat, munca lui Katy Perry.

Parfumul ei este acceptabil, dar neinteresant, și cred că este mai bine să vă uitați în altă parte pentru un floral de fructe.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu