Juicy Couture Viva La Juicy

Dacă ești în căutarea unui parfum de damă plăcut pe care să-l porți purta oricând, atunci Juicy Couture Viva La Juicy s-ar putea să fie exact ceea ce ai nevoie. Acest parfum fresh este tineresc și se potrivește la orice ocazie.

Fratele mai mare al lui Viva La Juicy, Juicy Couture este sexy și sofisticat și este încă unul dintre cele mai populare parfumuri de pe piață, probabil de aceea și Viva La Juicy este atât de popular.

Are același parfum sofisticat, dar este un pic mai dulce. Vei vedea că acest nou parfum are note de fructe de pădure, mandarina, gardenia, iasomie, chihlimbar, lemn de santal și praline amestecate cu vanilie și caramel.

Despre Juicy Couture Viva La Juicy

Este un parfum fructat și delicios, dar totuși suficient de elegant și de sofisticat pentru a te face să te simți tânără, indiferent de vârsta pe care o ai.

Deci, poți purta acest parfum chiar dacă ai 40 de ani sau 20 de ani. Fie că vei purta acest parfum la birou sau la un eveniment deosebit la care mergi într-o rochie neagră elegantă, vei primi o mulțime de complimente.

Verifica aici reducerea pentru Viva La Juicy

Acest parfum a fost lansat în anul 2008 și a fost prezentat ca parfum floral gurmand.

Parfum Couture Viva la Juicy

Juicy Couture Viva La Juicy este un parfum dulce inofensiv. Dacă vrei să persiste mai mult, ar fi bine să te asiguri că ajunge și pe haine, nu doar pe piele. De asemenea, îți recomand să pulverizezi parfumul pe încheietura mâinii, în spatele urechilor și pe gât pentru a persista mai mult.

Citește și despre Juicy Couture Couture Couture și vezi cum miroase și dacă persistă mai mult decât Viva La Juicy.

Notele parfumului

  • Note de vârf – mandarine, fructe de pădure
  • Note de inimă – iasomie, gardenie, caprifoi
  • Note de bază – praline, lemn de santal, caramel, vanilie, chihlimbar

Parfumul se deschide cu note de fructe de pădure și mandarină suculentă. Inima parfumului ascunde un amestec de gardenie și iasomie, în timp ce baza dezvăluie un amestec de chihlimbar, caramel, vanilie, praline și lemn de santal.

Cine poate purta Viva La Juicy

Juicy Couture Viva la Juicy

Juicy Couture Viva La Juicy poate fi purtat de oricei femeie, indiferent de vârsta pe care o are. Dacă îți place acest parfum poți să-l cumperi pentru tine, pentru a-ți completa colecția de parfumuri, sau poți să-l cumperi pentru o femeie dragă din viața ta. Sigur vei reuși să o surprinzi plăcut!

Parfumul este dulce, dar nu într-un mod neplăcut, de fapt este proaspăt și dulce în același timp. Miroase sexy acest parfum, de aceea s-ar putea să primești multe complimente când îl poți.

Vezi cat persista parfumul Viva La Juicy

Designul sticlei este feminin și drăguț și atraga atenția prin funda sa de culoare fuchsia. Sticla transparentă dezvăluie culoarea parfumului și accentuează caracterul tineresc al acestuia.

Purtând acest parfum, nu vei trece niciodată neobservată, indiferent dacă mergi la un eveniment de zi sau unul de seară.

Juicy Couture Viva La Juicy este un parfum jucăuș cu note de fructe. Este un parfum potrivit pentru uzura zilnică, dar și pentru ocaziile deoeebite. Parfumul este potrivit pentru orice fata care este îndrăzneață și se bucură de fiecare clipă. Poate fi purtat atâta la serviciu, cât și la distracție.

Salut. Am găsit niște coduri de reducere la parfumuri pe notino.ro și le poți vedea aici.

Lasă un comentariu